Welkom bij Moto Hengelo!

Twentse nuchterheid gecombineerd met vakmanschap door gepassioneerde motorrijdende medewerkers

Welkom bij Moto Hengelo: Trots om Tukker te wean - Trots op onze Twentse roots!  
Op 30 december 2021 werden Maureen en ik, Rob, met trots eigenaren van het gerenommeerde motorbedrijf in Hengelo. Voorheen bekend als Wout Broer Motoren en later als MotoPort Hengelo, hebben wij op 1 januari 2024 de naam gewijzigd in Moto Hengelo. Nu geven we op geheel eigen wijze invulling aan onze passie voor motoren en het delen van deze passie met jullie.

Waarom een eigen motorzaak?
Voor ons is het simpel: van onze hobby ons werk maken. Maureen en ik zijn fervente motorrijders en -reizigers met aanzienlijke ervaring. Wij delen graag onze passie en kennis met zowel nieuwe als ervaren motorrijders. Vraag ons gerust om advies!

Veel geregel, maar het resultaat mag er zijn!
Een nieuwe naam was snel gekozen, maar daarna begon het pas echt. Van de voorzijde van ons pand tot aan deze gloednieuwe website, alles onderging een metamorfose. Nieuwe lichtreclame, bestickering, verlichting, signing, posters, spatbordstickers, kentekenplaathouders en bedrijfskleding voor ons team - alles kreeg een frisse look. Een intensief, maar bevredigend proces!

Onze kracht!
Waar wij bij Moto Hengelo in uitblinken is ons sterke familiegevoel. Wij bieden niet alleen kwalitatieve goede motoren en een prachtig ingerichte kledingshop, maar ook persoonlijke aandacht en een enthousiast team dat jouw passie voor motorrijden deelt. Met onze ervaring staan wij garant voor een kundige en betrokken service. De nuchtere Twentse aanpak die wij hanteren maakt de beleving compleet, terwijl we tegelijkertijd een bruisend, sociaal en behulpzaam team zijn.

Wat is er veranderd en wat blijft hetzelfde?
Onze toewijding aan topmerken zoals Kawasaki, Indian Motorcycle, Yamaha, Tripteq en EML sidecars blijft onveranderd. Net zoals onze bekende service en dienstverlening. Maar er is meer! Ontdek onze vernieuwde kledingshop met tal van nieuwe merken en stijlen.

Word een Moto Hengelo Ambassadeur!
Velen van jullie hebben gevraagd hoe jullie ons kunnen ondersteunen als nieuwe ondernemers. Simpelweg: word een ambassadeur! Vertel anderen over onze kwaliteiten en wat we voor motorrijders kunnen betekenen. We zijn dankbaar voor de vele nieuwe ambassadeurs die ons al hebben gevonden. Maureen en ik kijken uit naar de voortzetting van deze mooie reis met de steun van de Twentse motorrijders!

Tot ziens in onze motorshop!

Rob & Maureen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line