Motorkleding huur je bij Moto Hengelo

Hoogwaardige motorkleding voor een scherpe prijs

Motorkledij huren bij Moto Hengelo

Comfortabel en veilig de weg op met goede motorkleding? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste motorkleding voor jouw avontuur.

Ben je klaar om de vrijheid te ervaren op een motor, maar heb je geen motorkleding? Of plan je een motortrip en wil je liever je eigen motorkleding thuis laten? Geen zorgen, bij Moto Hengelo hebben we precies wat je nodig hebt! Motorkleding huren is de perfecte oplossing voor wie tijdelijk bescherming zoekt, zonder direct een complete outfit aan te schaffen. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over het huren van motorkledij, zodat je goed voorbereid en veilig op pad kunt.

Waarom motorkledij huren?

Motorkledij huren is ideaal als je af en toe een motor huurt, een motorvakantie plant of simpelweg niet de behoefte hebt om zelf een volledige set aan te schaffen. Het huren van motorkleding biedt je de mogelijkheid om altijd goed beschermd de weg op te gaan, zonder dat je direct diep in de buidel hoeft te tasten. Daarnaast geeft het je de flexibiliteit om verschillende soorten motorkleding uit te proberen, zodat je kunt ontdekken wat het beste bij jou past.

motorkleding huren
dots
motorkledij huren bij Moto Hengelo
dots

Welke motorkleding kun je huren?

Bij Moto Hengelo bieden we een breed scala aan motorkleding te huur aan. Of je nu op zoek bent naar een stevige leren motorjas, een goede helm, of juist een complete set inclusief handschoenen, wij hebben het allemaal. Alle motorkleding is zorgvuldig onderhouden en van topkwaliteit, zodat jij met een gerust gevoel op weg kunt. 

Mis je nog andere items die je nodig hebt om motor te rijden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom, zodat we jou snel verder kunnen helpen en jij met jouw motor de weg op kunt. 

Wil je naast motorkleding ook graag een motor huren? Ook dat is mogelijk bij Moto Hengelo! Benieuwd naar de voorwaarden en ons aanbod? Klik op de knop hieronder voor meer informatie. 

Moto Hengelo

Een ruim assortiment motorkleding

Wat zijn de kosten om motorkleding te huren?

Een van de meest gestelde vragen die we krijgen, is natuurlijk: Wat kost het om motorkledij te huren? De prijzen kunnen variëren afhankelijk van het type kleding en de huurperiode, maar over het algemeen is het een zeer betaalbare optie. Bij Moto Hengelo bieden we flexibele tarieven aan, waarbij je motorkleding per dag of per week kunt huren. Dit maakt het huren van motorkledij een voordelige keuze, vooral als je maar af en toe op de motor stapt.

Onze tarieven: 

  • Kledingset (motorjas, motorhelm en handschoenen): €20,00 per dag
  • Motorjas: €10,00 per dag
  • Motorhelm: €10,00 per dag
  • Motorhandschoenen: €5,00 per dag 

Wanneer je kleding bij ons huurt rekenen we een borg van €100,00. Dit bedrag kun je bij ons in de showroom pinnen. Na het retourneren van de gehuurde motorkledij in goede staat krijg je het bedrag weer retour. 

Verder kun je zelf kiezen hoe lang je de kleding wilt huren, van een dagje uit tot een lange motorreis. Mocht je tijdens het huren van de motorkledij vragen hebben, dan kun je altijd bij ons terecht voor advies en ondersteuning.

Motorkleding bij Moto Hengelo
dots

Is de gehuurde motorkleding verzekerd?

Bij Moto Hengelo zorgen we ervoor dat je met een gerust hart de weg op kunt. Onze verhuurvoorwaarden dekken de meeste vormen van schade aan de gehuurde kleding, maar we raden je altijd aan om even contact met ons op te nemen voor de exacte details. Mocht er iets gebeuren tijdens je rit, dan staan wij voor je klaar om je te helpen.

Motorkleding passen voor het huren

Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat je motorkleding goed past voordat je de weg op gaat. Bij Moto Hengelo begrijpen we dit volledig. Daarom bieden we je de mogelijkheid om de motorkledij te passen in onze showroom. Ons deskundige personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste maat en de meest comfortabele items voor jouw rit.

dots
dots

Klaar voor jouw motoravontuur?

Of je nu een dagje wilt toeren of een lange reis plant, bij Moto Hengelo hebben we alles wat je nodig hebt om veilig en stijlvol de weg op te gaan. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor motorkledij huren te bespreken. We helpen je graag om de perfecte uitrusting samen te stellen, zodat je optimaal kunt genieten van jouw motoravontuur!

Bij Moto Hengelo ben je verzekerd van kwaliteit, comfort en veiligheid. Dus waar wacht je nog op? Huur je motorkleding bij ons en maak je klaar voor de rit van je leven!

De luchtventilatie kun je schoonhouden door een wattenstaafje of zachte borstel te gebruiken en voorzichtig stof en vuil eraf te borstelen. Dit voorkomt dat de helm gaat ruiken en je behoudt de goede luchtcirculatie. Bewaar jouw helm op een droge, koele plaats wanneer je hem niet gebruikt. Door middel van een helmzak bescherm je jouw helm tegen stof en krassen, dus maak hier dan ook zeker gebruik van! 

Tot slot raden we aan om jouw motorhelm regelmatig te controleren op scheuren, diepe krassen of andere tekenen van schade. Als je helm een zware val heeft gemaakt, zelfs als er geen zichtbare schade is, is het advies om de helm te vervangen omdat de integriteit mogelijk is aangetast.        

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line