Bovag

Moto Hengelo is lid van de Bovag

Bij Moto Hengelo hangt het BOVAG schild aan de muur. Het jarenlange lidmaatschap staat voor zekerheid en betrouwbaarheid, zowel bij de aanschaf van een gebruikte motor als bij het onderhoud en de reparatie van je motorfiets in de werkplaats.

Gebruikte motoren

Het complete aanbod aan motorfietsen bij Moto Hengelo wordt grondig gecontroleerd voordat deze worden afgeleverd. Zo weet je zeker dat je veilig de weg op kunt. De door jou gekozen motoroccasion wordt door ons standaard met drie maanden garantie afgeleverd. In overleg is extra garantie mogelijk. Hiermee bieden we iedere motorrijder een passende oplossing.

Reparatie en onderhoud

Bij reparatie en onderhoud van je motor volgt Moto Hengelo de garantiebepalingen van de BOVAG. Dat betekent standaard zes maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden aan de motor (noodreparaties en zelf aangeleverde onderdelen uitgezonderd).

Geschillencommissie

Waar mensen werken kan altijd iets mis gaan. In dat geval zal Moto Hengelo er alles aan doen om het op te lossen in goed overleg met de klant, maar soms kom je er samen niet uit. Dan kan de BOVAG bemiddelden in het geschil. Heb je als klant het gevoel dat de aangeboden oplossing niet de juiste is? Je kunt het geschil dan voorleggen aan de Geschillencommissie Tweewielers. De Geschillencommissie is een onafhankelijk orgaan dat uiteindelijk een bindend advies geeft. De BOVAG ziet erop toe dat de leden het advies van de Geschillencommissie daadwerkelijk nakomen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line