Personal shopping

De perfecte look voor jouw motoravontuur

Kledingadvies op basis van jouw wensen

Het compleet vernieuwde kledingassortiment kan in al je kledingwensen voorzien. Met een grote collectie motorkleding, laarzen, schoenen, handschoenen van merken als REV’IT, IXS, John Doe, Rusty Stitches, Alpinestars, Modeka, Lindstrands en Halvarssons helpen we jou op weg. Ook voor het aanmeten van een geschikte helm van Scorpion, Shoei, Shark, HJC, IXS, Nolan, ROOF of Schuberth ben je bij ons op de juiste plek.

Reserveer nu je plek voor Moto Hengelo Personal Shopping en vind jouw nieuwe motoroutfit. Laat je persoonlijk begeleiden door Maureen en Corine, terwijl je geniet van een kop koffie of thee. Maak van het vinden van de perfecte motorkleding een aangename ontdekkingsreis, onze dames van de kledingshop voorzien van advies dat past bij jouw persoonlijke stijl.

We nemen graag de tijd om je te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes die passen bij jouw unieke smaak en behoeftes. Vul ons aanmeldformulier in en plan een afspraak. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

Plan jouw Personal shopping afspraak in

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line