Bandenservice

Gratis bandenpechgarantie van Bridgestone

Kennis van banden

Een motorband die op jouw motor en jouw rijgedrag is afgestemd, dat wil je. Voor de juiste bandenkeuze is ervaring en kennis vereist en de juiste montage vergt vakmanschap. Het vakmanschap dat je vindt bij Moto Hengelo. Tijdens de montage controleren wij tevens de lagers, remset en monteren we een nieuw ventiel, we doen dus net dat beetje meer voor jou.

Wie nu een nieuwe set Bridgestone banden bij Moto Hengelo koopt, krijgt volledig gratis, de unieke Simply Ride 24 maanden bandenpech garantie. Nee, de garantie voorkomt niet het lek rijden van je banden, maar neemt wel de vervelende financiële gevolgen daarvan weg. Rijd je lek, dan regelt de Simply Ride garantie dat je een nieuwe vervangende Bridgestone band krijgt. Afhankelijk van het restprofiel van de lekke band, kan dat een volledig gratis band zijn, of één met een zeer aantrekkelijke extra korting.

Bij aanschaf van een nieuwe motorfiets is deze ook van kracht, ook als er een ander merk banden onder zit. Overigens is het heel eenvoudig om in aanmerking te komen voor de gratis Simply Ride garantie: nieuwe Bridgestone banden kopen bij Moto Hengelo, registreren op de site en het garantiecertificaat wordt je automatische toegestuurd. Meer info vind je op: www.bridgestone-simplyride.eu.

Gratis of extra korting? Dit is afhankelijk van de resterende profieldiepte. De hoogte van de korting op de nieuwe Bridgestone band hangt af van de resterende profieldiepte van de beschadigde Bridgestone band.

dots
dots

Onze bandenmerken

Voor ieder wat wils

Naast Bridgestone kunnen wij de volgende merken leveren:

  • Pirelli
  • Metzeler
  • Michelin
  • Continental
  • Heidenau
  • Mitas
  • Dunlop

Ook overige kleinere merken kunnen wij voor onze klanten bestellen. Gert Jan kan je per e-mail en telefonisch adviseren.

Plan een afspraak in

Zijn jouw motorbanden toe aan vervanging? Maak dan een afspraak, zodat je snel weer veilig de weg op kunt!

Ga naar formulier

Openingstijden

Doar mu’j ween

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Zondag Gesloten
___________________________________
Afwijkende openingstijden:
2e Pinksterdag 20 mei 11.00u - 16.00u
Zaterdag 8 juni 09.00u - 15.00u
Dinsdag 11 juni Gesloten
Koopzondag 23 juni 11.00u - 16.00u
Koopzondag 14 juli 11.00u - 16.00u
Koopzondag 6 oktober 11.00u - 16.00u
Openingstijden
Openingstijden
dots

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line