EML sidecars

Meer dan 40 jaar marktleider in zijspannen

Voor meer dan vier decennia heeft EML de toon gezet in de productie van zijspannen. Met een ongeëvenaarde staat van dienst, hebben ze een reputatie opgebouwd als de toonaangevende specialist in zijspancombinaties. Wat EML onderscheidt, is hun volledige toewijding aan kwaliteit en hun streven naar voortdurende verbetering.

Van ontwerp tot realisatie: zelf ontwikkeld, getest en gebouwd

Bij EML houden ze de controle over het hele proces. Vanaf het allereerste ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie worden alle aspecten intern behandeld. Dit omvat het ontwikkelen, testen en bouwen van essentiële componenten zoals wielen, voorvorken, schokbrekers, remsystemen, stuurdempers en achterwiel ophangsystemen. Elk onderdeel wordt nauwgezet aangepast aan het specifieke motorfietsmodel, waardoor een ongeëvenaard niveau van veiligheid en kwaliteit wordt gegarandeerd.

dots
dots

Focus op veiligheid en kwaliteit

Veiligheid staat bij EML voorop. Elk product, inclusief de motorfiets zelf, wordt uitgebreid getest op sterkte en betrouwbaarheid. Dit gebeurt onder toezicht van het Duitse TÜV, wat resulteert in een hoog veiligheidsniveau voor elk voertuig dat de EML-fabriek verlaat.

Productiekracht en wereldwijde levering

Met een indrukwekkende fabriek van 3600 vierkante meter en een team van 18 hooggekwalificeerde vakmensen, heeft EML een productiecapaciteit van ongeveer 7 eenheden per week. Hun wereldwijde aanwezigheid wordt ondersteund door een uitgebreid dealernetwerk in West-Europa, de Verenigde Staten en Japan, waardoor EML hun hoogwaardige producten over de hele wereld kan leveren.

EML: De standaard voor kwaliteit in zijspannen

Met decennia van expertise en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, blijft EML de standaard zetten in de wereld van zijspannen. Hun voortdurende streven naar perfectie en veiligheid garandeert dat elke EML zijspancombinatie een meesterwerk op drie wielen is, gebouwd om te presteren en te beschermen, waar ter wereld je ook rijdt.

Onze EML sidecars

Nieuw en gebruikt

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line