Winterbeurt

Startklaar voor het nieuwe motorseizoen

Kleine check-up of grondige controle? Jij mag het zeggen.

Na de winterperiode weer zorgeloos de weg op!

Waarom zou je het onderhoud uitstellen tot het voorjaar of de zomer? Doe het juist in de winter! Geen gedoe met wachtrijen in het zomerseizoen en je kunt direct de weg op zodra de eerste zonnestralen zich laten zien. Grijp die kans en maak jouw motorfiets klaar voor de ultieme rit op de eerste prachtige dag van het seizoen.

Tijdens de Winterbeurt wordt extra aandacht besteed aan de verschillende vloeistoffen, zoals de motorolie en de remvloeistof. Verder krijgt het brandstofsysteem de nodige aandacht. E10 en sommige superplus benzine bevat bio-ethanol. Bio-ethanol veroudert snel, waardoor het water aantrekt en verzuurt. Corrosie en verstoppingen zijn het gevolg. Tijdens de Winterbeurt voegen we daarom Forte Moto Power I en II aan de benzine toe, wat zorgt voor een schoon brandstofsysteem en het stabiliseren van de benzine in je motorfiets.

dots
dots

Compleet pakket

Laat je in de watten leggen

Met alleen je motor zijn we er nog niet, ook de bestuurder wordt in de watten gelegd. Wij gaan graag een stap verder en bieden aan om je motor te komen halen en brengen, op een tijdstip dat jou uitkomt. Bij een grote Winterbeurt doen we dat zelfs helemaal gratis! Daarnaast wordt je motor bij een grote Winterbeurt gratis gewassen en gepoetst, zodat deze er weer stralend bijstaat als je gaat rijden.

Gaat je motor nadien hier de winterstalling in? Dan wordt naast alle vloeistoffen ook je accu niet vergeten. Deze wordt netjes gedemonteerd en de gehele winter vertroeteld in onze speciale laadkast.

Neem voor vragen en het maken van een afspraak contact op met Gert Jan.

Maak een afspraak

Waarom zou je het onderhoud uitstellen tot het voorjaar of de zomer? Doe het juist in de winter! Geen gedoe met wachtrijen in het zomerseizoen en je kunt direct de weg op zodra de eerste zonnestralen zich laten zien.

Ga naar formulier

Openingstijden

Doar mu’j ween

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Zondag Gesloten
___________________________________
Afwijkende openingstijden:
Koopzondag 23 juni 11.00u - 16.00u
Koopzondag 14 juli 11.00u - 16.00u
Koopzondag 6 oktober 11.00u - 16.00u
Openingstijden
Openingstijden
dots

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line