Motorkleding wasservice

Laat jouw motorkleding professioneel door ons wassen

Houd je motorkleding mooi

Zorg goed voor je motorkleding om het langer mooi en fris te houden. Vuil dat tijdens het rijden op je kleding komt, kan de prestaties beïnvloeden. Door regelmatig te reinigen, gaat je kleding langer mee. Vooral textielkleding met membranen, zoals een GORE-TEX membraan, moet schoon blijven voor optimale prestatie, anders gaat de ademende werking van de poriën van het membraan verloren. Door verschillende soorten wegdek en weersomstandigheden blijft er vuil achter op het membraan, wat lekkage kan veroorzaken. Dit kan vaak worden verholpen door de kleding te wassen.

Wij bieden je bij Moto Hengelo daarom diverse onderhoudsproducten voor je textiele outfit, zoals wasmiddelen en impregneermiddelen. Ook bieden we voor je leren kledingstukken en je onderkleding verschillende reinigings- en impregneermiddelen. De dames in de kledingshop vertellen je graag welke producten geschikt zijn voor jouw kledingstuk.

Heb je geen zin om zelf aan de was te gaan? Breng dan je textiele motorkleding om het door ons te laten wassen en impregneren. 

Let op: Zorg ervoor dat de zakken van de kleding geleegd zijn en dat je alle lagen van de kleding meebrengt,  zoals een uitneembare thermovoering en dergelijke. Je mag de protectiedelen erin laten zitten. Deze halen wij er voor het reinigen uit en wij zorgen ervoor zorgen deze er naderhand weer in komen.

Een kind kan de was doen!

Kosten wasserviceMotorjasMotorbroekMotorhandschoenenSet 1: 
jas en broek
Set 2: 
jas, broek en handschoenen
Wassen€19,95€19,95
€9,95
€34,95
€39,95
Wassen en impregneren€29,95
€29,95
€14,95
€49,95
€54,95


Plan jouw wasservice in

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line