Shoei Personal Fitting System

Ultiem comfort door een perfect passende helm

Vind de helm die bij perfect bij je past

Ga voor ultiem helmcomfort en kies voor een Shoei helm met een Shoei Personal Fitting.

Tijdens de Shoei Personal Fitting wordt jouw hoofd opgemeten door onze Shoei Personal Fitting Specialisten Maureen en Corine. Vervolgens gaan ze aan de slag met deze resultaten om jouw Shoei helm tot in perfectie aan te passen. Ze maken een helm die niet alleen op je hoofd past, maar die echt voor jou is gemaakt.

De dames focussen zich op de specifieke punten waar jouw Shoei helm nog niet perfect zit. Ze nemen de binnenvoering van je helm onder handen. Het is maatwerk, met verschillende losse onderdelen die worden aangepast aan de unieke vorm van jouw schedel. Als de aanpassingen zijn gedaan, krijg je niet alleen een helm die perfect past, maar ook een digitaal document met alle meetresultaten van het Shoei Personal Fitting System.

Breng jij je eigen Shoei motorhelm mee om deze op maat te laten maken, dan kost de fitting €60,-,. Schaf jij bij ons een Shoei helm aan of heb je dat in het verleden gedaan, dan betaal je slechts €30,-.* Al met al is het een kleine investering voor groot comfort op de weg.

*Niet geldig op afgeprijsde Shoei helmen.

Plan een Personal Fitting in

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line