Op motorvakantie met Moto Hengelo

Asfaltspaghetti in een bochtenparadijs in samenwerking met TB Travel

Een geweldig avontuur samen met vrienden van Moto Hengelo

Nadat Maureen en ik Moto Hengelo overgenomen hadden, kwam ik op het idee om in de maand november een motorreis te plannen. Voor de meesten is deze periode ‘einde motorseizoen’ en dus juist leuk om in die periode nog eens lekker te sturen in een warm(er) land.
Zoekend naar een bedrijf dat dit voor ons organiseren kan, kwamen wij al gauw uit bij TB Travel (opent in nieuw venster) van Bram en Marieke. Moto Hengelo is trots op zijn Twentse roots, zo ook TB Travel en dus klikte het al snel tussen ons.

Het moest van mij een reis worden naar een omgeving waar het qua temperatuur nog goed toeven is in november en waar het leuk motorrijden is. Doel was en is een leuke vakantie waar we samen met vrienden van Moto Hengelo met onze hobby bezig zijn, motorrijden, bochtjes draaien en lekker eten en drinken. Bram en Marieke verzekerden ons dat dit goed geregeld zou worden voor ons.

De 1e reis in 2022 ging naar Mojacar, Zuid-Spanje en was meteen een daverend succes, waaruit de nodige vriendschappen zijn ontstaan met juist die mensen die ons bedrijf waarderen en inmiddels ambassadeur zijn. De groep telde 33 motorrijders.
De 2e reis in 2023 ging naar het mooie Andalusië, iets zuidelijker dan Mojacar, waarbij we een semi-rondreis organiseerden. Dit keer met 47 vrienden van Moto Hengelo. Opnieuw een geslaagde trip en wat mooi is Spanje toch.
De 3e reis in 2024 staat gepland. We gaan naar de Costa de Valencia in Zuid-Spanje. Er zijn nog enkele plekjes vrij. Ga jij ook mee?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line