Brommers kiek'n! - wie rijdt wat?

Ook nieuwsgierig waar onze crew, klanten en vrienden van Moto Hengelo op rijden?

Het is echt genieten om door foto's te scrollen van verschillende motorfiets afleveringen. Dit is al geruime tijd een populaire post op onze social media. Deze foto's overzichtelijk samen brengen op onze website is dan een logisch vervolg. Niet elke aflevering staat erop, immers niet iedereen wil op de foto en op de website, maar het is toch een leuke verzameling zo!

We krijgen vaak de vraag: "Wat rijden jullie zelf?" En dat begrijpen we maar al te goed. Daarom vind je in deze verzameling niet alleen foto's van onze nieuwe klanten, maar ook foto's van onze crew en vrienden van Moto Hengelo!

Iedereen die op onze pagina staat hebben wij vooraf, bij het nemen van de foto's, gevraagd of wij deze mogen gebruiken op onze website en sociale media. Heb je achteraf toch bezwaar? Geen probleem, meld het even bij Rob en we verwijderen jouw foto onmiddellijk van onze pagina.


dots

Wie rijdt op welke motor?

Leuk om te zien!

Frits

Yamaha MT-10

Het verhaal van Frits

Het verhaal van Frits

Frits had een BMW R1250GS die hij toch niet zo spannend vond. Terug naar een viercilinder met voldoende power was de wens. De MT-10 had de voorkeur en deze hebben wij voor Frits besteld en afgeleverd. De 1000 km beurt is inmiddels alweer gedaan, dus Frits is lekker bezig!

Gertjan

Technisch receptionist en werkplaatsplanner bij Moto Hengelo

Het verhaal van Gertjan

Het verhaal van Gertjan

Na het halen van mijn rijbewijs ben ik gestart op een BMW F650 GS en in de winter overgestapt naar een XJ900 Diversion. De Diversion was niet mijn motor, dus na de winter een DL1000 V-Strom opgeknapt en de Diversion is verhuisd naar het buitenland. Na hier een poosje op te hebben gereden is de BMW ook doorgegaan naar een andere eigenaar. Hierna een Ténéré 700 geprobeerd en deze aangeschaft. Helaas heeft deze een ongelukje gehad en is total loss. Nu is het wachten op mijn nieuw bestelde Yamaha Ténéré World Raid. Dat wordt mooi! De World Raid is inmiddels afgeleverd en voorzien van de nodige accessoires!

Anja

Kawasaki Versys 650

Het verhaal van Anja

Het verhaal van Anja

Anja heeft enige tijd geleden een plaatje van een Yamaha XSR700 aangeschaft hij ons. Helaas kon ze niet helemaal vriendjes worden met de Yamaha en stapte ze over naar deze Kawasaki Versys 650. We hopen dat Anja en de Versys 650 wel een 'match made in heaven' zijn!

Pa Smit

BMW R12500GS

Het verhaal van Pa Smit

Het verhaal van Pa Smit

Vader Smit is de paps van onze Rutger. De gelijkenis is treffend. Moet je wel even de baard en de de tattoos wegdenken dan... Pa Smit heeft al jaren een BMW K1600GT, en is niet naar een Japanse motorfiets te praten. Een nieuwe Beamer moest het dus worden. Zijn oog viel op deze stoere jong gebruikte R1250GS en pa en de motorfiets waren verkocht. Als inruiler bracht vaders een K1600GT mee, die inmiddels ook alweer verkocht is aan een blije nieuwe eigenaar. Enjoy the Ride!

Pa Lovers

Kawasaki Versys 650 Grand Tourer

Het verhaal van Pa Lovers

Het verhaal van Pa Lovers

Gerrit is de pa van onze Gertjan. Al jaren op pad met zijn Honda Deauville. Die moest toch wel eens iets anders en kwam al gauw uit op deze handzame, maar ozo complete tourfiets. Pa blij, Gertjan blij voor Pa. Crew Moto Hengelo blij voor allebei. Veilige kilometers Gerrit, ook samen met je zoon en schoondochter!

Glenn

Honda Transalp

Het verhaal van Glenn

Het verhaal van Glenn

Glenn kwam binnenlopen voor deze retro knaller en reed een dag later het weekend tegemoet met zijn nieuwe aanwinst. Gelukkig blijft deze knappert (de motorfiets hebben we het over he) in de buurt, dan kunnen we er nog eens van genieten als hij voorbij rijdt. Veel plezier met deze nog zeeeeeer mooie Transalp Glenn!

Gerard

Suzuki DL650 V-Strom

Het verhaal van Gerard

Het verhaal van Gerard

Gerard had al jaren geen motor meer. Toen zijn zoon Twan bij ons een motor kocht, begon het bij Gerard ook weer te jeuken. Na enig overleg met vrouwlief kon Gerard dan eindelijk een motor uitzoeken. Hij slaagde dan ook snel toen hij deze knappe DL zag staan. Even langs onze dames van de kledingshop voor een fris pak en helm en gaan met die banaan!

Denice

BMW R1150R zwart

Het verhaal van Denice

Het verhaal van Denice

Denice was op zoek naar een nieuwe motorfiets. Ze is zelf geen kleine vrouw, dus de kleinere nakedbikes vielen al gauw af. Haar vriend heeft bij ons een 1100GS gekocht een jaar eerder, dus Rob opperde om een R1150R te proberen die in de showroom stond. Denice was positief gestemd en na een proefrit was de BMW verkocht. Mooi setje deze stoere dame op deze stoere boxer!

Dinand

BMW K1600GT

Het verhaal van Dinand

Het verhaal van Dinand

Dinand had niet lang nodig toen hij de showroom binnen kwam lopen voor deze K1600GT. Een kopje koffie, een proefrit, wat gezelligheid en hop onderweg naar huis met deze dikke BMW. Even vlot wennen en dan met zijn broer door naar Oostenrijk voor een welverdiende vakantie!

Hendrike

Yamaha Tracer 700

Het verhaal van Hendrike

Het verhaal van Hendrike

Hendrike kon het niet helemaal vinden met haar oude Kawasaki Versys 650. Na lang wikken en wegen werd het deze Yamaha Tracer 700. De beide leren elkaar vast beter kennen op de motorvakantie die meteen al voor de deur staat. Veel plezier samen!

Evelien

Kawasaki Z650 blueish ;-)

Het verhaal van Evelien

Het verhaal van Evelien

Evelien is een graag geziene gast alhier. De dame in kwestie is niet voor 1 gat te vangen. Verliefd op de kleur blauw is het samen lastig om een Kawasaki uit te zoeken op dit moment. Maarrr een Z650 laten wrappen is natuurlijk ook een optie. In samenwerking met Robin van bamSign in Delden hebben wij deze Z650 afgeleverd in de door Evelien begeerde kleurstelling. Eerlijkheid gebiedt te zeggen, dat ziet er goed uit!

Bas

Kawasaki ER6F

Het verhaal van Bas

Het verhaal van Bas

Prachtige ER6F van eerste eigenaar ook nog eens! Bas was verliefd en ging dezelfde dag nog op pad met deze beauty. Ietwat onfortuinlijk strandde Bas in Lochem met deze sportieve Kawasaki. Iets met koelvloeistof. Rob heeft Bas opgehaald met de bus om 17 uur op zaterdagmiddag en onze Jordy heeft de motorfiets nog gerepareerd voor Bas ruim na sluitingstijd. Bas blij, die kon de rest van het weekend optimaal genieten van zijn nieuwe aankoop!

Alexander

Kawasaki Versys 650

Het verhaal van Alexander

Het verhaal van Alexander

Achterneef van onze Maureen deze Alexander. Weet goed wat hij wil. Een Versys 650 was de uitkomst en inmiddels is Alex op pad. Namens de Crew van Moto Hengelo en Maureen in het bijzonder: veilige kilometers Alexander!

Bernard

Yamaha Tenere 700

Het verhaal van Bernard

Het verhaal van Bernard

Bernard komt eens in de 2 jaar de winkel binnen, kijkt dan eens goed rond, wijst wat moois aan en klaar is Bernard. Deze keer mochten we Bernard's super nette Z900RS 40th Anniversary Edition inruilen op een Yamaha T7 tech camo. Bernard had als eens een T7 Rally en gebruikte deze voornamelijk op de weg, deze T7 zal meer off road gebruikt gaan worden. Super veel plezier gewenst Bernard en tot over 2 jaar!

Wim

Kawasaki Z900RS Special Edition

Het verhaal van Wim

Het verhaal van Wim

Wim en Marja hadden 'vroegah' een Motorhotel in de Eifel. Rob en Maureen kwamen daar nog wel eens voor een weekendje motorrijden. Inmiddels hebben Wim en Marja hun hotel verkocht en kan Wim zelf weer tijd vrij maken om motor te rijden. De gehele Z-serie van Kawasaki is voor Wim 'a trip down memorylane'. De Z900RS SE is de motorfiets waar Wim dat goede gevoel bij krijgt. Na een korte vakantie naar Spanje is de dag van aflevering daar. Wim is stiekem toch een beetje zenuwachtig, hij heeft al een tijdje niet gereden. Motorrijden verleer je niet, dat blijkt maar weer. Wim en Marja veel plezier van jullie mooie aanwinst! De crew van Moto Hengelo

Wouter

Suzuki M1500R

Het verhaal van Wouter

Het verhaal van Wouter

Wouter had een meer classic cruiser van Suzuki. Hij wilde eigenlijk een iets sportievere cruiser. De M1500R is die cruiser en dus na een proefrit was Wouter en de M1500 verkocht ;-)

Guus

Suzuki GSX-S 750

Het verhaal van Guus

Het verhaal van Guus

Helaas zakte Guus de 1e keer voor z'n AVD. In de herkansing slaagde hij gelukkig wel. Nog dezelfde dag kwam hij meteen z'n nieuwe motorfiets ophalen. Zelfs met zn helm op kan hij z'n blijdschap niet verbergen!

Guido

Yamaha MT-09 (de 1e 2024 van NL!)

Het verhaal van Guido

Het verhaal van Guido

Guido wilde heel graag een nieuwe MT09. Dat is gelukt, maar niet zonder dat hij er lang op heeft moeten wachten. Al in 2023 besteld, dit nieuwe model van Yamaha en nu dan echt geleverd. Het was de eerste nieuw geleverde MT-09 van NL. Iets om trots op te zijn Guido!

Rudi

Suzuki V-Strom DL1000

Het verhaal van Rudi

Het verhaal van Rudi

Rudi had een Suzuki V-Strom en Rudi wilde opnieuw een V-Strom. Zijn oog viel op deze DL1000, ging proefrijden en kwam met een genoeglijke grijns terug in de showroom. Dit moest 'm worden, enjoy Rudi!

Ilse

Yamaha MT-09

Het verhaal van Ilse

Het verhaal van Ilse

Ilse heeft net haar rijbewijs en kiest meteen voor een dikke Yamaha MT-09. Rob bracht haar de motorfiets aan huis, omdat ze haar rijbewijs nog niet had. Fotootje bij aflevering altijd leuk, Ilse veel plezier van je Yamaha!

Manuel

Kawasaki Z900 Performance

Het verhaal van Manuel

Het verhaal van Manuel

Manuel is samen met zijn vrouw Esther graag gezien bij ons. Beiden kochten al een motorfiets bij ons. Manuel kwam terecht in een onfortuinlijk ongelukje waarbij zijn motorfiets total-loss ging. Manuel dacht: hard werken = hard genieten, en kocht zich een nieuwe Kawasaki Z900 Performance. Om 'm helemaal af te maken monteerden de mannen van onze werkplaats een korte kentekenplaathouder, nice! Voorzichtig met de nieuwe bandjes Manuel en even rustig inrijden. We zien je graag na dit weekend weer terug met de 1e 1000 km op de teller!

Floris

Suzuki DL1000 V-Strom

Het verhaal van Floris

Het verhaal van Floris

Van dit goedlachse stel is Floris degene die als eerst zn rijbewijs behaalde. Gelukkig zal binnen afzienbare tijd zijn partner ook haar rijbewijs gaan behalen en gaan we ze terug zien voor motor nummer 2. Funfact, Floris blijkt vroeger de buurjongen van onze eigen kleine Rob te zijn geweest. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Frits

Indian Scout Bobber

Het verhaal van Frits

Het verhaal van Frits

Frits liep al jaren kwijlend door onze Indian Motorcycle hoek. Nu is de droom eindelijk werkelijkheid geworden! Frits heeft zich van top tot teen in Indian merch gestoken en houdt een foto vast van zijn oom op een Indian. De amerikaanse familie zal trots op hem zijn!

Ronald

Kawasaki Versys 1000 Tourer

Het verhaal van Ronald

Het verhaal van Ronald

Ronald wil op motorvakantie. Niet zomaar een motorvakantie. Doel is Noorwegen met als einddoel de Noordkaap. Dat is natuurlijk een prachtige trip, waarvoor zijn Honda CB900F Hornet niet echt geschikt is. Een grotere fiets moest er komen en dat is gelukt. Deze Versys 1000 van Kawasaki is uitgerust met een 3 delige kofferset en klaar voor veel nieuwe kilometers. Ronald veel plezier met je Versys en veilige kilometers op je trip naar Noorwegen!

Wicher

BMW R1200GS Adventure met Tripteq Ovcharka special build

Het verhaal van Wicher

Het verhaal van Wicher

Wicher was in een onfortuinlijk ongevalletje terecht gekomen. Iets met een zijspancombinatie die total loss ging. Wicher bestelde daarna bij onze Goos van Tripteq een zijspan voor aan deze BMW R1200GS Adventure. Bij Goos koop je niet zomaar een zijspan, je krijgt hier ook wat exclusiefs voor terug. Wicher kreeg na wat gesteggel met zijn verzekering uiteindelijk groen licht. Goos was al volop aan het bouwen en na enige tijd zag de 'Tripteq Ovcharka' het daglicht. Poah, wat een mooi ding. Wicher kennende komt er nu nog een groot schapenvel over het toch al comfortabele zadel en dan is het plaatje compleet. Met deze combinatie kan Wicher zo in de film!

Rob

Suzuki GSX1400

Het verhaal van Rob

Het verhaal van Rob

De Paasaktie had een paar leuke motorfietsen met een Paasprijsje. Deze Suzuki GSX1400 was daar eentje van. Rob ruilde zijn gedateerde Suzuki in en ging fluitend de deur uit!

Nel

HD Superlow

Het verhaal van Nel

Het verhaal van Nel

Kijk die Nel eens blij wezen dan! Wie straalt er harder, Petronella of deze moddervette Harley Davidson Superlow? Deert niemand, de combinatie is namelijk magnifiek!

Mitchell

Kawasaki ZX6R

Het verhaal van Mitchell

Het verhaal van Mitchell

Hoezo sportieve rijders zijn er niet meer?! Mitchell kwam heel doelgericht voor deze Kawasaki. De deal was snel gesloten en Michell is inmiddels op pad om de eerste duizend kilometers te rijden. De 1000-beurt moest al naar voren geschoven worden, dus hij gaat goed Mitchell!

Esther

BMW F800GS

Het verhaal van Esther

Het verhaal van Esther

Dikke BMW! Esther kwam ervoor binnen. 'Die heb ik bij jullie op de site gezien'! Proefzitten en bestellen, dat was wat er gebeurde. Van Rob heeft Esther nog een klein cadeautje gehad. Die zit achter op de bagagedrager. Veel plezier ermee en veilige kilometers!

Eren

Yamaha YZF-R1

Het verhaal van Eren

Het verhaal van Eren

Nice deze supersport. Oef dacht Eren, die wil ik wel. Na het geluid van de R1 en de proefrit wist Eren dat dit 'm moest worden. Hard werken en hard genieten. Enjoy Eren!

Daantje

HD Forty Eight

Het verhaal van Daantje

Het verhaal van Daantje

Binnenlopen om je motorfiets uit de winterstalling te halen. Per ongeluk tegen deze machine aanlopen en tadaa! Enjoy Daantjuh!

Dennis

Z900

Het verhaal van Dennis

Het verhaal van Dennis

Dennis was op zoek naar een sportieve naked. De Z900 heeft het allemaal. De nodige accessoires uitgezocht en ja hoor Dennis is op pad met deze Z900 in misschien wel de mooiste kleur van 2024!

Bertus

Indian Scout Bobber

Het verhaal van Bertus

Het verhaal van Bertus

Bertus wist wel wat hij wilde. Maar toch ook weer niet echt. Moet het een nieuwe worden of deze... Op een jong gebruikte Indian Scout Bobber ging Bertus huiswaarts. Enjoy Bertus!

Roy

Suzuki GSF650 Bandit

Het verhaal van Roy

Het verhaal van Roy

Roy kwam om half 5 op zaterdagmiddag nog even snel een proefritje maken. Snel tenaamstellen, verzekeren en genieten van de laatste zaterdagse zonnestralen. Snel binnen en snel weer op weg!

Martijn

Yamaha Tracer 900

Het verhaal van Martijn

Het verhaal van Martijn

Martijn is slim. De Paasaktie van kort geleden bestond uit een behoorlijk aantal motorfietsen die extra scherp geprijsd waren. Martijn kocht deze Tracer 900 van Yamaha. Veel plezier met je nieuwe fiets Martijn!

Gerwin

Kawasaki Ninja 1000 SX

Het verhaal van Gerwin

Het verhaal van Gerwin

Al sinds jaar en dag reed Gerwin op zijn Kawasaki ER6F in de echte Kawasaki-kleur. Machtig mooie fiets, maar Gerwin is toe aan wat nieuws. Met dat gevoel in je hoofd en hart is het leuk shoppen bij Moto Hengelo! Enigszins gereserveerd enthousiast staat onze Gerwin op deze prent te stralen als een kleine jongen in een snoepwinkel. Haha Gerwin, enorm veel plezier van je stoere Kawasaki en verlies dat gevoel nooit!

Jochem

Kawasaki Z650 Puig Edition ;-)

Het verhaal van Jochem

Het verhaal van Jochem

Jochem heeft zichzelf verwend met een snaarstrakke Z650 volledig gepimpt met Puig accessoires. Niet twijfelen, maar weten wat je wilt. Veel plezier van je nieuwe Kawasaki Jochem!

Raymon

Kawasaki Versys 650 all black

Het verhaal van Raymon

Het verhaal van Raymon

Raymon was op zoek naar zijn 1e motorfiets. Hij was er na een bezoek aan de showroom al snel uit. Het moest namelijk een stoere doch comfortabele motorfiets zijn waar je zowel voor de fun opstapt als voor het woon-werkverkeer. Toen hij deze zwarte Versys 650 spotte was het meteen raak. Op 35kw en gaan met die banaan!

Marilène

Yamaha XJ6S Diversion

Het verhaal van Marilène

Het verhaal van Marilène

Marilène is de dochter van een fijne oud-collega van Rob. Marilène heeft net haar rijbewijs en zocht natuurlijk een goede 1e motor. Marilène kwam naar Twente voor deze motorfiets. Rob heeft zijn best gedaan en haar deze nette XJ6 meteen maar verkocht. Marilène moest er wel even op wachten, ze had haar rijbewijs nog niet, maar nu was het grote moment toch daar. Namens de Crew van Moto Hengelo en namens Rob in het bijzonder: Marilène veel plezier met je nieuwe aanwinst en doe je papa de groet'n van Rob.

Marcel

Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer

Het verhaal van Marcel

Het verhaal van Marcel

Marcel kwam vanuit het hoge noorden helemaal naar oons mooie Twente voor deze Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer. Na de proefrit terug naar huis om druk te overleggen met moeders de vrouw. Gelukkig kon hij een week later de rit naar het oosten weer maken om deze prachtfiets op te halen. Of hij er met een bosje bloemen vanaf is gekomen vertelt het verhaal niet, maar gezien de glimlach zal alles nog koek en ei zijn thuis.

Dennis

Yamaha Tenere 700 Rally-Edition

Het verhaal van Dennis

Het verhaal van Dennis

Dennis kwam met zijn vrouw Christi voor een nieuwe motorfiets. Zijn oog is gevallen op een Yamaha Tenere 700 Rally. Laat onze Rob nou net zijn motorfiets willen verkopen. Zo geschiedde, Dennis is inmiddels op pad met het zwaar gepimpte exemplaar van Rob en maakt de wegen in Twente onveilig. Dennis Enjoy!

Daan

Kawasaki Z1000SX

Het verhaal van Daan

Het verhaal van Daan

Daan was al rap onder de indruk van de babyblauwe Z1000SX. Naast de uitzonderlijk frisse kleur had deze Kawasaki ook nog een dubbele kofferset en een enorm fijne kilometerstand. Daan was verkocht en de Z1000SX ook!

Dayenne

Kawasaki Z1000SX

Het verhaal van Dayenne

Het verhaal van Dayenne

Dayenne heeft nog maar 2 jaar haar motorrijbewijs maar zet deze z1000sx als 3e motorfiets in de garage. Een gevalletje, spaar ze allemaal. Ga zo door!

Rick

Honda NC750S

Het verhaal van Rick

Het verhaal van Rick

Rick kocht tijdens de opening deze blitse Honda NC750S. Een rijbewijs heeft hij nog niet, maar met een klein maandje is hij gelukkig oud genoeg om te beginnen. Succes!

Tristen

BMW F800GS Adventure

Het verhaal van Tristen

Het verhaal van Tristen

Tristen wilde een motorfiets die bij hem past. Nou is Tristen best een grote kerel, dus de gemiddelde naked bike ziet eruit als een loopfiets. Na wat passen en zitten viel Tristen voor de BMW F800GS Adventure. Paste als een handschoen!

Durk

Yamaha Tenere 700 World Rally

Het verhaal van Durk

Het verhaal van Durk

Durk heeft met Rob gepraat. Durk is net als Rob fan van de Tenere 700. Durk kocht een Yamaha Tenere 700 World Rally van Rob. Durk blij, Rob blij. End of story. 😉

Gerrit

Yamaha XSR700

Het verhaal van Gerrit

Het verhaal van Gerrit

Gerrit had de XSR700 gezien en dit was zijn motorfiets. Na een proefrit wist hij het zeker, dit gaat 'm worden. Via Gertjan nog allerlei mooie accessoires uitgezocht. Zodra ze binnen zijn gaan we deze nog even monteren voor je Gerrit!

Carlo

Yamaha FJR1300

Het verhaal van Carlo

Het verhaal van Carlo

Carlo heeft al jaren niet meer gereden. Nu we laatst zijn neefje een motorfiets hebben verkocht kon hij ook niet meer achterblijven. Carlo koos voor een sportief en comfortabele Yamaha FJR1300. Veel plezier en doe de rest van de familie de groetjes van ons!

Rob

Yamaha MT-09 blauw (de laatste in 2023 in NL in deze kleur)

Het verhaal van Rob

Het verhaal van Rob

Rob heeft een voorliefde voor Suzuki's, heeft er meerdere en hij wisselt ook nog wel eens van motorfiets. Als je dan op zijn jeugdige leeftijd kunt vertellen dat dit nummer 30 is, dan is het inderdaad tijd om eens een ander merk te proberen. Rob heeft de laatste blauwe Yamaha MT-09 in het 2023 model weten te bemachtigen en is er enorm blij mee. Onze motorreis naar Spanje in november is een trip waar Rob zich ook voor aangemeld heeft. Gaat deze Yamaha MT-09 mee Rob?

Henk

Moto Guzzi V85TT

Het verhaal van Henk

Het verhaal van Henk

Henk heeft een 'supersport-verleden'. Hij is een beetje zat van het voorover zitten op de racemodellen en besloot zijn VTR100 SP-1 in te ruilen voor een Italiaanse schone. Deze Moto Guzzi V85TT is in nieuwstaat en met een maagdelijke kilometerstand, dus wist Madame Guzzi onze Henk te veroveren. Na wat gesteggel met het vrijwaren van zijn Honda ging Henk uiteindelijk op pad met zijn nieuwe liefde. Inmiddels hebben we alweer gesproken met Henk en de grijns ging niet van z'n gezicht!

Niels

Kawasaki ZX4RR

Het verhaal van Niels

Het verhaal van Niels

Niels stapte van een ER6n over naar deze Kawasaki ZX4RR. Toen hij deze tijdens onze opening aanschafte en zich liet verzekeren bij Combi Motors mocht hij draaien aan hun Rad van Fortuin. Geluksvogel als hij is wist hij ook nog eens 250 euro shop tegoed te winnen. Deze motor ervaring kan niet meer stuk!

Martijn

Z650 in de grijs rode kleurstelling

Het verhaal van Martijn

Het verhaal van Martijn

Martijn wilde een Kawasaki Z650 in deze kleurstelling en was meteen verkocht toen hij 'm real live zag. Deze was als demo gereserveerd, echter was dit met Kawasaki hoofdkantoor snel geregeld. Martijn is inmiddels op pad met zijn aanwinst, enjoy!

Renee

Indian Scout Bobber (full options)

Het verhaal van Renee

Het verhaal van Renee

Renee heeft net zijn rijbewijs en kocht als eerste motorfiets deze overvolle Indian Scout Bobber. Wereldreiziger als hij is wist hij zijn hele outfit, slot en grondanker in het kleine Indian side bagje te proppen. Petje af Renee! Ownee, die zit ook al in het tasje 🤪

Theo

Kawasaki Ninja 1000 SX (de zoveelste ;-))

Het verhaal van Theo

Het verhaal van Theo

Onze Theo gaat als een speer op zijn Ninja 1000SX. Inderdaad de zoveelste alweer. Elke 2 jaar komt Theo voor een nieuwe. Voorwaarde is dat het een groene moet zijn en dat hij zijn bagagedrager met topkoffer kan overzetten. Dat was deze keer ook weer zo en zo gaat Theo op pad met WEER een gloednieuwe Ninja 1000SX.

Menno

Yamaha Tenere 700 tech camo

Het verhaal van Menno

Het verhaal van Menno

Na een jaar op een Kawasaki Z650 gestuurd te hebben, koos kapitein Menno voor een Yamaha Tenere 700. Die kwam ie ophalen na zijn zonnige vakantie. Wat is Menno donders blij. Omdat wij een nieuwe website zijn gestart en Menno echt een ambassadeur is van Moto Hengelo wilde hij nog graag eens op de foto met zijn motorfiets. Menno bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen! Crew Moto Hengelo

Roy

Suzuki DL650 V-Strom

Het verhaal van Roy

Het verhaal van Roy

Deze V-Strom was de beoogde opvolger voor Roy en al gauw was de verkoop een feit. Met mooi weer kwam Roy deze afhalen en hij is inmiddels 'on the road'. Veel relaxte kilometers op deze fijne allroad Roy!

Joris

Kawasaki Z900

Het verhaal van Joris

Het verhaal van Joris

Joris en zijn vrouw Evelien zijn fervente fietsers. Joris was onder de indruk van de prijs van deze Z900 en nog meer overtuigd van de rijeigenschappen na een proefrit. Samen met zijn vrouw, die een Z650 kocht, gaat Joris mooie tripjes maken en hebben ze er straks een hobby bij! Veilige kilometers samen. Crew Moto Hengelo

Martin

Honda X11 naked blackbird

Het verhaal van Martin

Het verhaal van Martin

Prachtfiets zo'n Honda X11. Soepel en snel ook! Martin was verkocht en vroeg of de X11 mocht overwinteren tot het voorjaar van 2024, en zo geschiedde. Vandaag kwam Martin zijn nieuwe aanwinst afhalen en was in zijn nopjes. Fris gepoetst en glimmend gaat Martin de weg op!

Tom

BMW F800 GS Adventure

Het verhaal van Tom

Het verhaal van Tom

Tom wilde graag een forse allroad en kwam over ver voor deze BMW. Na een proefrit was de deal vlot gesloten en een paar dagen was de aflevering een feit. Mooi een foto geschoten onder de ballonnenboog die nog stond van de opening op 2 maart. Tom geniet van je nieuwe aanwinst!

Frans van Rijschool FB-rijtraining

2x een Kawasaki Z650 met rijschoolkit

Het verhaal van Frans van Rijschool FB-rijtraining

Het verhaal van Frans van Rijschool FB-rijtraining

Frans van Rijschool FB-rijtraining in Markelo/Goor kwam bij Rob binnenlopen met de vraag: wat zijn nou de beste motorfietsen voor rijles. Stiekem had Frans al een beetje voorwerk gedaan op internet en kwam daar al tot de conclusie dat de Z650 van Kawasaki heel goed uit de reviews kwam. De deal was snel gesloten en Rob mocht deze week op audiëntie bij deze lieve mensen voor de aflevering. Natuurlijk wenst de gehele crew van Moto Hengelo jullie alle succes met de rijschool en voor service en onderhoud staan wij paraat! Crew Moto Hengelo

Danny

Indian Scout

Het verhaal van Danny

Het verhaal van Danny

Danny heeft zicht op meer vrijetijd in de toekomst. De beste manier om dit in te vullen is uiteraard op een Indian. Gebruik makende van de kortingsactie scoorde hij, naast deze vette motorfiets, zichzelf een Indian leren motorjas en Indian handschoenen om zo de beleving compleet te maken. Mooi plaatje Danny en enjoy! Crew Moto Hengelo

Edwin

Kawasaki Versys 650

Het verhaal van Edwin

Het verhaal van Edwin

Onze Ed is een graag geziene gast en vriend van Moto Hengelo. Na een avontuur op een DL1000 heeft hij toch gekozen voor een Kawasaki Versys 650. De ECU iets gekieteld, een nieuw zadeltje van de firma Woltjer en oh la la wat rijdt dat lekker! Ed tot gauw!

Henny

Triumph Street Triple 765

Het verhaal van Henny

Het verhaal van Henny

Henny heeft al aardig wat motoren 'versleten', maar tis ook al een echte 'ouwe rot' ;-) deze motorrijder! Stoer als Henny is heeft hij toch zowaar net zijn nieuwe Street Triple opgehaald en dat ziet er verdomd fraai uit! Henny is de paps van onze Corine en doet nog wel eens wat vrijwilligerswerk voor ons. We hebben 'm d'r wel graag bij ;-) Henny veel plezier van je nieuwe speeltje en tot gauw!

Jan

Yamaha Tenere 700

Het verhaal van Jan

Het verhaal van Jan

Jan heeft de T7 al eventjes en deze wordt ook goed 'gebruikt'. Aan accessoires geen gebrek op deze Tenere 700. Iedere keer weer weet Jan een onderdeel of accessoire te vinden dat er dan toch echt op moet. De Yamaha is zo uitgerust dat hij er ook mee de woestijn in kan, dus Jan heeft al de nodige duinen getrotseerd in Marokko. De snufferd vol met zand, de mond gortdroog, maar gas op de lolly van de Yamaha! Het geeft Jan dat heerlijke gevoel waarvoor hij motorrijdt! Fijn je weer te zien Jan, je staat trots op de foto :-) Crew Moto Hengelo

Jan

Kawasaki Versys 1000

Het verhaal van Jan

Het verhaal van Jan

Jan en zijn vrouw Kaatje, enorm fijne mensen en graag geziene gasten in onze shop. Rob heeft Jan al eens een BMW verkocht waar hij een onfortuinlijk maar klein ongelukje mee kreeg. Toch net genoeg voor Jan om toch iets nieuws te willen. Na wat passen en meten was Jan verkocht aan de Versys 1000 en de aflevering daarvan was al redelijk vlot daar. Zijkoffers, mistlampen en allerlei accessoires moesten er vlak na aanschaf toch bij op. Jan heeft 'm er 'kaant bie stoan', wat wil zeggen dat hij er snaarstrak bijstaat! Bijna voor de 1000 km beurt Jan en dan mag het gasgeven beginnen ;-) Crew Moto Hengelo

Timon

Kawasaki Ninja 1000 SX

Het verhaal van Timon

Het verhaal van Timon

Timon is een graag geziene motorrijder bij ons. Een man van weinig woorden maar veel daden. Zijn smaak voor motoren dat zit wel goed. Hij gaat van een Ninja 650 in KRT kleuren naar deze wel heel chique Ninja 1000SX in wel een heel gave kleurstelling. Iets ingetogener dan een KRT, maar toch! Nou is het nog even wachten totdat je vader zijn rijbewijs heeft, das net jammer. Toch maar de eerste paar duizend kilometer in je eentje losgaan Timon! Veel plezier namens ons hele team en drive safe!

Youssef

Honda CBR1000RR Fireblade

Het verhaal van Youssef

Het verhaal van Youssef

Met enige regelmaat kwam Youssef even onze showroom in om te kijken naar misschien wel zijn 'jongensdroom'. Dit is ook echt nog een hele mooie 'Blade', dus wij snapten het ook wel. Vaak in de showroom bij ons betekent automatisch regelmatig een leuk gesprek en dus voelde Youssef het vertrouwen om nu al zijn droomfiets aan te schaffen. Zijn eerste motorrijles moet hij nog plannen, maar hij heeft zijn nieuwe motorfiets nu alvast klaar staan. Succes met lessen Youssef!

Erik

Suzuki GSR 750

Het verhaal van Erik

Het verhaal van Erik

Erik is de man van Mirije, je weet wel van die witte Yamaha XJ6 van vorige week. We dachten op een gegeven moment allemaal dat ze Judith of Ingrid heette, maar dat terzijde. Erik is een druk man, dus 's morgens een rondje rijden en meteen 's middags deze dikke Suzuki GSR750 afhalen. Veel plezier samen, met Ingrid, Judith of was het nou Mirije?

Fleur

Kawasaki Z650 Sport

Het verhaal van Fleur

Het verhaal van Fleur

Een motorfiets op 35 kw was het doel van Fleur. Rob liet haar een Z650 zien met Sport-pakket. Die kan op 35kw Fleur! Straks, na code 80, kan die naar vol vermogen. Intussen kan Fleur haar stoere Kawasaki eerst rustig inrijden. Veel veilige kilometers en heel veel genietmomenten voor jou! Tot gauw.

Isa

Yamaha MT-07 ice fluo

Het verhaal van Isa

Het verhaal van Isa

Isa is op zoek geweest naar een geschikte motorfiets voor haar lengte met iets meer vermogen. Haar vriend en vader waren mee voor de emotionele ondersteuning en advies. Ze heeft proef gezeten op een Triumph Tiger 800 en gereden op een Yamaha Tracer 700 en een Yamaha MT-07. Die laatste had stiekem haar voorkeur, nadat Maureen haar al geadviseerd had hierover. Iets meer windbescherming, misschien iets meer 'Tour' werd Isa geadviseerd door de ervaringsdeskundigen. Deze MT-07 in de gewilde kleur ice fluo was door Rutger nog maar net ingeruild, is verlaagd en voorzien van een goedgekeurde Akrapovic uitlaat systeem. Daarnaast ook een kilometerstand van 2870, das ook wel lekker. Voor Isa was dit 'm!

Michiel

Kawasaki Versys 650 Tourer

Het verhaal van Michiel

Het verhaal van Michiel

Soms heb je een makkelijke verkoop, omdat je klant al precies weet wat hij wil. Michiel is die klant. Rob, die wil ik! Na een prima inruilvoorstel op de Gladius van Michiel waren we er snel uit. Weer een Kawasaki rijder erbij in Hengelo. Michiel veel plezier met inrijden van je nieuwe Kawasaki Versys 650 Tourer!

Nikki

Verkoop kleding, helmen en accessoires bij Moto Hengelo

Het verhaal van Nikki

Het verhaal van Nikki

De mooiste kleur die er is op de Kawasaki Z900, firecracker-red en een echte 50th Anniversary-edition, dat is de mijne! Al een tijdje blijf ik trouw aan Kawasaki, de Z650 en de Versys 1000 heb ik hiervoor gereden. Toen ik deze mooie Anniversary-edition in de showroom zag, leek het wel alsof ik erdoor werd geroepen. Het duurde ook niet lang voordat ik de eigenaar werd. Samen met mijn dochter rijd ik mooie ritjes en maken we mooie herinneringen op de motor. Op naar vele kilometers!

Ruben

Suzuki GSF650S Bandit

Het verhaal van Ruben

Het verhaal van Ruben

Dit is de 1e motor van Ruben en het moest veel motor voor weinig zijn. Dan kom je al gauw bij een prima Bandit uit. Door de kofferset die van zij naar topkoffer te transformeren is was het plaatje compleet en Ruben was om. Meters maken nu Ruben!

Erik

Yamaha Tracer 7

Het verhaal van Erik

Het verhaal van Erik

De showroom binnen lopen en een motorfiets kopen voor je zoon EN voor jezelf. Erik deed het. Zijn zoon rijdt inmiddels al een tijdje op zijn Ninja 400, Erik daarentegen wilde de Tracer 7 graag op kenteken in 2024. Wij regelen dat en brengen 'm ook nog eens aan huis. Fijn dat je er zo blij mee bent Erik!

Ruud

Yamaha MT-07

Het verhaal van Ruud

Het verhaal van Ruud

Ruud koos op gevoel voor een MT-07 in het zwart, maar die moest natuurlijk afgeleverd worden met een korte kentekenplaathouder met een luxe kentekenplaat, quickshifter, tankpad, smoked flyscreen en natuurlijk handvatverwarming. Nice!

Jacob

Indian FTR X 100% R Carbon

Het verhaal van Jacob

Het verhaal van Jacob

De Indian FTR X 100% R Carbon; Na een aantal jaren op een FTR S gereden te hebben, begon het bij Jacob toch te jeuken en moest er een nieuw model komen. De 100% collab stond in de showroom te blinken en de keuze was vlot gemaakt. Jacob bezit momenteel de 1e Indian FTR X 100% R Carbon in de Benelux! Alsof het al niet bijzonder genoeg was dat er maar 250 beschikbaar zijn in Europa. 🤪 Ron Betist, marketingmanager van Jeegee, de importeur van Indian Motorcycle voor de Benelux, kwam speciaal voor de aflevering van deze bijzondere motorfiets naar Hengelo.

Rodney

Kawasaki Vulcan S

Het verhaal van Rodney

Het verhaal van Rodney

Rodney wilde eigenlijk de nieuwe Kawasaki Eliminator maar belde, nadat Rob de Eliminator al besteld had, met de vraag of dit toch een Vulcan S mocht zijn. We doen niet zo moeilijk, dus voor Rodney een Vulcan S in het zwart besteld. Man, man, je kunt nerveus zijn om je nieuwe brommer op te halen, zo ook Rodney. De Vulcan S is een fantastisch handelbare cruiser, dus je gaat er veel plezier van hebben!

Renee

Indian Chief Bobber Dark Horse

Het verhaal van Renee

Het verhaal van Renee

Renee ruilde haar Indian Scout in voor deze Chief Bobber Dark Horse. Voorzien van stoere floorboards en de verwennerij dat handvatverwarming heet, kan ze in weelderige luxe de wereld aan.

Mirije

Yamaha XJ6

Het verhaal van Mirije

Het verhaal van Mirije

Mirije kwam voor haar eerste motorfiets en was gauw verkocht toen Rob de XJ6 liet zien die net binnen was. Goed met de voeten aan de grond is belangrijk en dat gaat lukken met de verlaagde XJ6 van Yamaha. Judith veel plezier namens allen van de crew van Moto Hengelo!

Stephan

Suzuki SFV650 Gladius ABS

Het verhaal van Stephan

Het verhaal van Stephan

Rob had Stephan al wel vaker gesproken in onze showroom. Nooit had Stephan helemaal het 'wow-gevoel' bij een motorfiets. Deze Gladius was uitgerust met de juiste accessoires volgens de nieuwe eigenaar en na een proefrit wist Stephan dat dit 'm moest worden. Mooi veur'n Stephan en snel hopen op beter weer! Team Moto Hengelo

Gabriel

Yamaha MT-07 cyan storm

Het verhaal van Gabriel

Het verhaal van Gabriel

Gabriel was heel stellig. Ik kom voor een nieuwe MT-07 Rob en het moet de kleur cyan storm zijn. Geen twijfel maar duidelijk weten wat je wilt, maakt het soms heel eenvoudig. Deze Yamaha is door ons afgeleverd met quickshifter en Gabriel is inmiddels onderweg om de eerste duizend kilometer te rijden. Tot gauw Gabriel!

Martin

Kawasaki Z900

Het verhaal van Martin

Het verhaal van Martin

Martin ruilde zijn Suzuki in voor deze sportieve Z900. Man, man wat genieten Martin, veilige kilometers!

Donald

Indian Roadmaster

Het verhaal van Donald

Het verhaal van Donald

Donald is een Amerikaanse Nederlander 😉 en was op zoek naar een Indian Roadmaster. Die hebben we! Deze dikke Roadmaster is voorzien van een electronisch Dr. Jekill en mr. Hyde uitlaatsysteem en Donald's grijns ging er niet meer af. 😁 Het weer speelde niet echt mee en dus kwam een goede vriend mee met aanhanger. Ach, dat maakt ook leuke foto's. Enjoy Donald!

Hagri

MT-09 SP

Het verhaal van Hagri

Het verhaal van Hagri

Hagri was al eens langs geweest in onze showroom voor deze mooie MT-09 SP. Hij wilde toch nog even verder kijken en zo geschiedde. Hagri kwam terug naar onze showroom en riep tegen Rob: 'dit is toch echt de mooiste die ik gezien heb'! Diezelfde middag nog reed Hagri met zijn nieuwe aanwinst terug naar huis. Enjoy en veilige kilometers!

Sebastiaan

Kawasaki Z900

Het verhaal van Sebastiaan

Het verhaal van Sebastiaan

Sebastiaan kwam voor de rood met zwarte Z900 - 2024. De kleur heet Candy Persimmon Red Ebony en dat klinkt net zo chique als het plaatje! Met een machtige grijns (niet op de foto) ging Sebastiaan op hoes an, veul plezier d'r met!

Colin

Kawasaki Vulcan S

Het verhaal van Colin

Het verhaal van Colin

Colin reed op zijn vorige Kawasaki Vulcan S 65000km woon-werk en plezier. Het moest opnieuw een Vulcan S worden. Alle gekochte accessoires zijn overgezet op zijn nieuwe machine en Colin is weer op pad! Op naar opnieuw 65000 km Colin!

Lotfi

BMW F800GS Adventure

Het verhaal van Lotfi

Het verhaal van Lotfi

Weten wat je wil is af en toe enorm handig. Lotfi wilde een F800 GS Adventure en daar hebben wij er 2 van staan. Het moest wel diegene worden met de kofferset. Nog dezelfde dag op pad, het was echt kopen en meteen rijden. Lotfi, veel plezier!

Martin

Yamaha Tracer 7 GT

Het verhaal van Martin

Het verhaal van Martin

Normaal gesproken typ ik nog wel eens: oh jij heerlijke Tracer, wat heb jij iemand weer blij gemaakt! In dit geval was dat uiteindelijk ook zo, echter is deze aflevering pas gelukt na het tweede bezoek aan Martin. Onfortuinlijk genoeg ging onze Rob op z'n snufferd toen hij deze hagelnieuwe Tracer 7 GT stond uit te laden bij Martin voor de deur. Met de beschadigde Tracer 7 GT en een deuk in z'n ego rijker ging Rob terug naar Moto Hengelo, alwaar hij van zijn medewerkers als eerst de 'Laag bij de grond trofee' kreeg uitgereikt. Een wisselbeker, die je eigenlijk niet graag wilt. En dus Rob ook niet. Rob, maar ook Martin is vandaag gered door onze motorfietstechnicus Jordy. Deze monteerde in rap tempo nieuwe onderdelen daar waar ze beschadigd waren. Daarna mocht Rob op herhaling en zowaar is het de tweede keer wel gelukt. Daar is een foto van! 😉

Kay

Indian Scout Bobber

Het verhaal van Kay

Het verhaal van Kay

Kay heeft net zijn rijbewijs gehaald en besloot als eerste motor voor een Indian Scout Bobber te gaan. Hij wilde vanwege zijn vrije dagen zijn motor deze week al ophalen. Kay maakte gebruik van de Indian Afterparty actie en koos daarbij voor een andere koplamp. Ook nam hij er een saddlebag en duoseat met rugsteun bij.

Thijs

Kawasaki Z1000SX

Het verhaal van Thijs

Het verhaal van Thijs

Thijs uit Best ging niet voor goed, niet voor beter, maar voor best! Hij kwam deze zeer uitgebreide Z1000 SX ophalen. Oost, West, thuis Best!

Bas

Honda CRF1000 Africa Twin DCT

Het verhaal van Bas

Het verhaal van Bas

Bas uit Hengelo ging voor gezinsuitbreiding. Een hele mooie baby met de naam Oscar en deze Afrikaanse tweeling. Zowel thuis bij zijn gezin als uit op zijn Africa Twin met DCT veel plezier.

Mike

Indian Scout Bobber

Het verhaal van Mike

Het verhaal van Mike

Mike uit Enschede maakte gebruik van de Indian actie. Hij ging voor deze groene Scout Bobber en koos voor handvatverwarming en pathfinder koplamp.

Anton

Yamaha XJ900

Het verhaal van Anton

Het verhaal van Anton

Anton had zijn motor altijd al in onderhoud bij ons. Even zonder motorfiets geweest, maar kwam daar toch weer op terug. Iets met motorvirus of bloed dat kruipt.... Samen met vrouwlief gekeken naar deze bijzonder Yamaha XJ900S. Fijn om te toeren samen, voldoende vermogen en met cardan. Ook nog eens in uitzonderlijk nette staat en dus was Anton verkocht toen bleek dat deze motorfiets ook nog eens enorm voordelig bleek.

Marten

Motorfiets was- en poetsspecialist bij Moto Hengelo

Het verhaal van Marten

Het verhaal van Marten

Dit is een van mijn brommers, ik heb er nu 3. Een Tomos 65cc met getuned blok,19mm carburateur en race krukas, nog een Tomos 65cc en een Tomos 50cc. Van het sleutelen, stunten en rijden met vrienden heb ik veel plezier van.

Levi

Leerling motorfietstechnicus bij Moto Hengelo

Het verhaal van Levi

Het verhaal van Levi

Aangezien ik nog geen motor mag rijden vanwege mijn leeftijd en toch de ervaring wel mee wil pakken, ben ik voor deze Beta RR Enduro Racing 2020 schakelbrommer gegaan om het schakelen onder de knie te krijgen en lekker te rijden.

Ivo

ICT specialist van Moto Hengelo

Het verhaal van Ivo

Het verhaal van Ivo

Het meeste rij ik op mijn Yamaha MT-09SP, echt een ontzettend fijne motor. Zoals het bij een IT man hoort probeer ik regelmatig nieuwe apps en accessoires uit, hoewel ik nu al een tijdje erg tevreden ben met mijn Garmin. Verder heb ik nog twee projecten; een Honda Dominator die er nu in 'desert tan' mooi post apocalyptisch uitziet en een mat witte Honda CBR600F.

Gijs

Werkplaatsbalie en fotograaf motorfietsen bij Moto Hengelo

Het verhaal van Gijs

Het verhaal van Gijs

Mijn Suzuki RV125 VanVan is mijn eerste motor. Op dit brommertje heb ik leren rijden toen ik 15 was. Later heb ik hem samen met mijn vader omgebouwd tot scrambler, waarbij hij grondig aangepakt is. Zelfbouw zadel en subframe, andere uitlaat, spatborden, spiegels en nog veel meer. Daarnaast is alles gepoedercoat en heeft de tank zijn herkenbare metallic blauwe kleur gekregen, die ik ook zelf heb uitgezocht. De VanVan en ik hebben samen al veel meegemaakt, van mijn eerste meters rijden achter in de tuin, tot in de bergen van Duitsland met team Moto Hengelo. Daarom ga ik dit geweldige brommertje ook nooit meer weg doen. Dit is echt mijn motor.

Jordy

Motorfietstechnicus bij Moto Hengelo

Het verhaal van Jordy

Het verhaal van Jordy

Na het een jaar uitgeprobeerd te hebben op een Kawasaki Versys 650, wat goed bevallen is, is Jordy gevallen voor deze Italiaanse schone.

Wouter

Motorfietstechnicus bij Moto Hengelo

Het verhaal van Wouter

Het verhaal van Wouter

Na vele proefritten op verschillende motoren wist ik het wel. KTM is mijn merk. Na 3 KTM Supermotos te hebben versleten ben ik voor de 890r gevallen. Een lekkere lichte fiets met meer dan genoeg paardenkrachten aan boord.

Corine

Verkoop kleding, helmen en accessoires, marketing en social media bij Moto Hengelo

Het verhaal van Corine

Het verhaal van Corine

Nadat ik mijn motorrijbewijs heb behaald in 2008, begon ik met een Yamaha eencilinder. Vervolgens maakte ik de overstap naar een Ducati en een Suzuki, waarbij ik ontdekte dat mijn voorkeur echt uitging naar de Italiaanse modellen. Sindsdien heb ik verschillende Ducati’s gehad. Daarnaast koos ik in 2018 voor de vintage charme van de Super Moto Company Cub 100. In de winter staat deze in mijn woonkamer en als de zon zich laat zien, tuf ik er Twente mee rond. Enkele maanden geleden besloot ik mijn Ducati Monster te verkopen en ben ik de trotse eigenaar van de Aprilia Pegaso 650 Strada, die eerder van mijn moeder is geweest. Ik ga nu op motoravontuur op deze fantastische eencilinder.

Maureen

Verkoop kleding, helmen en accessoires bij Moto Hengelo

Het verhaal van Maureen

Het verhaal van Maureen

Van een MT-03 naar nog een MT-03 maar dan in een andere kleur. Van een Gladius naar een SV650, naar opnieuw een Yamaha. Maureen rijdt sinds 2019 op deze MT-09 Ice Fluo. Helemaal haar kleurstelling en ze is er enorm tevreden mee. Inruilen doet ze niet, want dit is helemaal haar fiets!

Rob

Werkplaatschef en motorfietstechnicus bij Moto Hengelo

Het verhaal van Rob

Het verhaal van Rob

-Yamaha MT-01- Mijn allereerste motorfiets, bij deze machine draait alles om de dikke klappen uit de Akra's. -Buell XB12S- Volledig opnieuw opgebouwd en hierbij voorzien van hoge compressie zuigers en een ander uitlaatsysteem. Alles laten spuiten/poedercoaten en volledig naar eigen smaak opgebouwd en getuned. -Ducati 350 Desmo- Deze schoonheid heb ik al vast van mijn vader geërfd en is nu 10 jaar bij ons in de familie. Na 20 jaar stil te hebben gestaan is deze weer lopend gemaakt en wordt hij natuurlijk alleen bereden met uitzonderlijk mooi weer.

Rob

In- en verkoop van motorfietsen Moto Hengelo

Het verhaal van Rob

Het verhaal van Rob

Inmiddels heb ik al wel de nodige motoren versleten. Daar kunnen Goos en Rene over meepraten, daar kwam ik altijd inruilen ;-) Zomaar een greep uit de serie: van een Bandit 1200 naar een V-Strom 1000, een V-Strom 650, een BMW R1200 GS, een Triumph Rocket III, een Africa Twin, een Tracer 9 GT, een R1200GSA en nu alweer een aantal seizoenen op de Yamaha Tenere 700 Rally. Deze bevalt uitstekend, maar de volgende zou zomaar een dikke Versys 1000 SE met Grand Tourer pakket kunnen worden!

Ine

Administratie en financiën bij Moto Hengelo

Het verhaal van Ine

Het verhaal van Ine

Sinds 28 juni 2018 mag ik mijzelf de trotse bezitter noemen van deze Honda NC700. Een nogal onbekend type motor. Deze motor is een zogenaamde DCT en kan als automaat gebruikt worden. Daarnaast is het mogelijk om met de hand te schakelen. Uiteraard in de kleur die ene motor hoort te zijn: rood! En, toch mooi meegenomen, de motor rijdt ook nog eens superfijn. De eerste paar jaar weinig kilometers met de motor gereden en veelal kleine ritjes in het weekend. Sinds enkele jaren worden de ritten steeds groter. De laatste jaren een weekend met de collega’s naar Duitsland en zelf wat grotere ritten gemaakt. Op naar nog meer kilometers.

Rutger

In- en verkoop motorfietsen Moto Hengelo

Het verhaal van Rutger

Het verhaal van Rutger

-Indian Motorcycle Challenger- Performance bagger voorzien van alle luxe. Dikke klappen uit de KessTech pijpen maar ook uit de speakers. -Harley Davidson Road King- Volledig stage 4 getunede 100th Anniversary Road King Classic. Voorzien van lichte Vicla styling door zijn 21" voorwiel, 12" ape met riser kit en KessTech fishtail uitlaat systeem. -BMW R 60/5- Deze oude dame stond al in de schuur toen ik nog in de luiers zat. Dit erfstuk ging van vader op zoon en zal ooit misschien wel doorgaan naar de volgende generatie.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line