Brommers kiek'n!

Ook nieuwsgierig waar onze crew, klanten en vrienden van Moto Hengelo op rijden?

Het is echt genieten om door foto's te scrollen van verschillende motorfiets afleveringen. Dit is al geruime tijd een populaire post op onze social media. Deze foto's overzichtelijk samen brengen op onze website is dan een logisch vervolg. Niet elke aflevering staat erop, immers niet iedereen wil op de foto en op de website, maar het is toch een leuke verzameling zo!

We krijgen vaak de vraag: "Wat rijden jullie zelf?" En dat begrijpen we maar al te goed. Daarom vind je in deze verzameling niet alleen foto's van onze nieuwe klanten, maar ook foto's van onze crew en vrienden van Moto Hengelo!

Iedereen die op onze pagina staat hebben wij vooraf, bij het nemen van de foto's, gevraagd of wij deze mogen gebruiken op onze website en sociale media. Heb je achteraf toch bezwaar? Geen probleem, meld het even bij Rob en we verwijderen jouw foto onmiddellijk van onze pagina.


dots

Wie rijdt op welke motor?

Leuk om te zien!

Henny

Triumph Street Triple 765

Het verhaal van Henny

Het verhaal van Henny

Henny heeft al aardig wat motoren 'versleten', maar tis ook al een echte 'ouwe rot' ;-) deze motorrijder! Stoer als Henny is heeft hij toch zowaar net zijn nieuwe Street Triple opgehaald en dat ziet er verdomd fraai uit! Henny is de paps van onze Corine en doet nog wel eens wat vrijwilligerswerk voor ons. We hebben 'm d'r wel graag bij ;-) Henny veel plezier van je nieuwe speeltje en tot gauw!

Jan

Yamaha Tenere 700

Het verhaal van Jan

Het verhaal van Jan

Jan heeft de T7 al eventjes en deze wordt ook goed 'gebruikt'. Aan accessoires geen gebrek op deze Tenere 700. Iedere keer weer weet Jan een onderdeel of accessoire te vinden dat er dan toch echt op moet. De Yamaha is zo uitgerust dat hij er ook mee de woestijn in kan, dus Jan heeft al de nodige duinen getrotseerd in Marokko. De snufferd vol met zand, de mond gortdroog, maar gas op de lolly van de Yamaha! Het geeft Jan dat heerlijke gevoel waarvoor hij motorrijdt! Fijn je weer te zien Jan, je staat trots op de foto :-) Crew Moto Hengelo

Jan

Kawasaki Versys 1000

Het verhaal van Jan

Het verhaal van Jan

Jan en zijn vrouw Kaatje. Enorm fijne mensen en graag geziene gasten in onze shop. Rob heeft Jan al eens een BMW verkocht waar hij een onfortuinlijk maar klein ongelukje mee kreeg. Toch net genoeg voor Jan om toch iets nieuws te willen. Na wat passen en meten was Jan verkocht aan de Versys 1000 en de aflevering daarvan was al redelijk vlot daar. Zijkoffers, mistlampen en allerlei accessoires moesten er vlak na aanschaf toch bij op. Jan heeft 'm er 'kaant bie stoan', wat wil zeggen dat hij er snaarstrak bijstaat! Bijna voor de 1000 km beurt Jan en dan mag het gasgeven beginnen ;-) Crew Moto Hengelo

Timon

Kawasaki Ninja 1000 SX

Het verhaal van Timon

Het verhaal van Timon

Timon is een graag geziene motorrijder bij ons. Een man van weinig woorden maar veel daden. Zijn smaak voor motoren dat zit wel goed. Hij gaat van een Ninja 650 in KRT kleuren naar deze wel heel chique Ninja 1000SX in wel een heel gave kleurstelling. Iets ingetogener dan een KRT, maar toch! Nou is het nog even wachten totdat je vader zijn rijbewijs heeft, das net jammer. Toch maar de eerste paar duizend kilometer in je eentje losgaan Timon! Veel plezier namens ons hele team en drive safe!

Youssef

Honda CBR1000RR Fireblade

Het verhaal van Youssef

Het verhaal van Youssef

Met enige regelmaat kwam Youssef even onze showroom in om te kijken naar misschien wel zijn 'jongensdroom'. Dit is ook echt nog een hele mooie 'Blade', dus wij snapten het ook wel. Vaak in de showroom bij ons betekent automatisch regelmatig een leuk gesprek en dus voelde Youssef het vertrouwen om nu al zijn droomfiets aan te schaffen. Zijn eerste motorrijles moet hij nog plannen, maar hij heeft zijn nieuwe motorfiets nu alvast klaar staan. Succes met lessen Youssef!

Erik

Suzuki GSR 750

Het verhaal van Erik

Het verhaal van Erik

Erik is de man van Mirije, je weet wel van die witte Yamaha XJ6 van vorige week. We dachten op een gegeven moment allemaal dat ze Judith of Ingrid heette, maar dat terzijde. Erik is een druk man, dus 's morgens een rondje rijden en meteen 's middags deze dikke Suzuki GSR750 afhalen. Veel plezier samen, met Ingrid, Judith of was het nou Mirije?

Fleur

Kawasaki Z650 Sport

Het verhaal van Fleur

Het verhaal van Fleur

Een motorfiets op 35 kw was het doel van Fleur. Rob liet haar een Z650 zien met Sport-pakket. Die kan op 35kw Fleur! Straks, na code 80, kan die naar vol vermogen. Intussen kan Fleur haar stoere Kawasaki eerst rustig inrijden. Veel veilige kilometers en heel veel genietmomenten voor jou! Tot gauw.

Isa

Yamaha MT-07 ice fluo

Het verhaal van Isa

Het verhaal van Isa

Isa is op zoek geweest naar een geschikte motorfiets voor haar lengte met iets meer vermogen. Haar vriend en vader waren mee voor de emotionele ondersteuning en advies. Ze heeft proef gezeten op een Triumph Tiger 800 en gereden op een Yamaha Tracer 700 en een Yamaha MT-07. Die laatste had stiekem haar voorkeur, nadat Maureen haar al geadviseerd had hierover. Iets meer windbescherming, misschien iets meer 'Tour' werd Isa geadviseerd door de ervaringsdeskundigen. Deze MT-07 in de gewilde kleur ice fluo was door Rutger nog maar net ingeruild, is verlaagd en voorzien van een goedgekeurde Akrapovic uitlaat systeem. Daarnaast ook een kilometerstand van 2870, das ook wel lekker. Voor Isa was dit 'm!

Michiel

Kawasaki Versys 650 Tourer

Het verhaal van Michiel

Het verhaal van Michiel

Soms heb je een makkelijke verkoop, omdat je klant al precies weet wat hij wil. Michiel is die klant. Rob, die wil ik! Na een prima inruilvoorstel op de Gladius van Michiel waren we er snel uit. Weer een Kawasaki rijder erbij in Hengelo. Michiel veel plezier met inrijden van je nieuwe Kawasaki Versys 650 Tourer!

Nikki

Verkoop kleding, helmen en accessoires bij Moto Hengelo

Het verhaal van Nikki

Het verhaal van Nikki

De mooiste kleur die er is op de Kawasaki Z900, firecracker-red en een echte 50th Anniversary-edition, dat is de mijne! Al een tijdje blijf ik trouw aan Kawasaki, de Z650 en de Versys 1000 heb ik hiervoor gereden. Toen ik deze mooie Anniversary-edition in de showroom zag, leek het wel alsof ik erdoor werd geroepen. Het duurde ook niet lang voordat ik de eigenaar werd. Samen met mijn dochter rijd ik mooie ritjes en maken we mooie herinneringen op de motor. Op naar vele kilometers!

Ruben

Suzuki GSF650S Bandit

Het verhaal van Ruben

Het verhaal van Ruben

Dit is de 1e motor van Ruben en het moest veel motor voor weinig zijn. Dan kom je al gauw bij een prima Bandit uit. Door de kofferset die van zij naar topkoffer te transformeren is was het plaatje compleet en Ruben was om. Meters maken nu Ruben!

Erik

Yamaha Tracer 7

Het verhaal van Erik

Het verhaal van Erik

De showroom binnen lopen en een motorfiets kopen voor je zoon EN voor jezelf. Erik deed het. Zijn zoon rijdt inmiddels al een tijdje op zijn Ninja 400, Erik daarentegen wilde de Tracer 7 graag op kenteken in 2024. Wij regelen dat en brengen 'm ook nog eens aan huis. Fijn dat je er zo blij mee bent Erik!

Ruud

Yamaha MT-07

Het verhaal van Ruud

Het verhaal van Ruud

Ruud koos op gevoel voor een MT-07 in het zwart, maar die moest natuurlijk afgeleverd worden met een korte kentekenplaathouder met een luxe kentekenplaat, quickshifter, tankpad, smoked flyscreen en natuurlijk handvatverwarming. Nice!

Jacob

Indian FTR X 100% R Carbon

Het verhaal van Jacob

Het verhaal van Jacob

De Indian FTR X 100% R Carbon; Na een aantal jaren op een FTR S gereden te hebben, begon het bij Jacob toch te jeuken en moest er een nieuw model komen. De 100% collab stond in de showroom te blinken en de keuze was vlot gemaakt. Jacob bezit momenteel de 1e Indian FTR X 100% R Carbon in de Benelux! Alsof het al niet bijzonder genoeg was dat er maar 250 beschikbaar zijn in Europa. 🤪 Ron Betist, marketingmanager van Jeegee, de importeur van Indian Motorcycle voor de Benelux, kwam speciaal voor de aflevering van deze bijzondere motorfiets naar Hengelo.

Rodney

Kawasaki Vulcan S

Het verhaal van Rodney

Het verhaal van Rodney

Rodney wilde eigenlijk de nieuwe Kawasaki Eliminator maar belde, nadat Rob de Eliminator al besteld had, met de vraag of dit toch een Vulcan S mocht zijn. We doen niet zo moeilijk, dus voor Rodney een Vulcan S in het zwart besteld. Man, man, je kunt nerveus zijn om je nieuwe brommer op te halen, zo ook Rodney. De Vulcan S is een fantastisch handelbare cruiser, dus je gaat er veel plezier van hebben!

Renee

Indian Chief Bobber Dark Horse

Het verhaal van Renee

Het verhaal van Renee

Renee ruilde haar Indian Scout in voor deze Chief Bobber Dark Horse. Voorzien van stoere floorboards en de verwennerij dat handvatverwarming heet, kan ze in weelderige luxe de wereld aan.

Mirije

Yamaha XJ6

Het verhaal van Mirije

Het verhaal van Mirije

Mirije kwam voor haar eerste motorfiets en was gauw verkocht toen Rob de XJ6 liet zien die net binnen was. Goed met de voeten aan de grond is belangrijk en dat gaat lukken met de verlaagde XJ6 van Yamaha. Judith veel plezier namens allen van de crew van Moto Hengelo!

Stephan

Suzuki SFV650 Gladius ABS

Het verhaal van Stephan

Het verhaal van Stephan

Rob had Stephan al wel vaker gesproken in onze showroom. Nooit had Stephan helemaal het 'wow-gevoel' bij een motorfiets. Deze Gladius was uitgerust met de juiste accessoires volgens de nieuwe eigenaar en na een proefrit wist Stephan dat dit 'm moest worden. Mooi veur'n Stephan en snel hopen op beter weer! Team Moto Hengelo

Gabriel

Yamaha MT-07 cyan storm

Het verhaal van Gabriel

Het verhaal van Gabriel

Gabriel was heel stellig. Ik kom voor een nieuwe MT-07 Rob en het moet de kleur cyan storm zijn. Geen twijfel maar duidelijk weten wat je wilt, maakt het soms heel eenvoudig. Deze Yamaha is door ons afgeleverd met quickshifter en Gabriel is inmiddels onderweg om de eerste duizend kilometer te rijden. Tot gauw Gabriel!

Martin

Kawasaki Z900

Het verhaal van Martin

Het verhaal van Martin

Martin ruilde zijn Suzuki in voor deze sportieve Z900. Man, man wat genieten Martin, veilige kilometers!

Donald

Indian Roadmaster

Het verhaal van Donald

Het verhaal van Donald

Donald is een Amerikaanse Nederlander 😉 en was op zoek naar een Indian Roadmaster. Die hebben we! Deze dikke Roadmaster is voorzien van een electronisch Dr. Jekill en mr. Hyde uitlaatsysteem en Donald's grijns ging er niet meer af. 😁 Het weer speelde niet echt mee en dus kwam een goede vriend mee met aanhanger. Ach, dat maakt ook leuke foto's. Enjoy Donald!

Hagri

MT-09 SP

Het verhaal van Hagri

Het verhaal van Hagri

Hagri was al eens langs geweest in onze showroom voor deze mooie MT-09 SP. Hij wilde toch nog even verder kijken en zo geschiedde. Hagri kwam terug naar onze showroom en riep tegen Rob: 'dit is toch echt de mooiste die ik gezien heb'! Diezelfde middag nog reed Hagri met zijn nieuwe aanwinst terug naar huis. Enjoy en veilige kilometers!

Sebastiaan

Kawasaki Z900

Het verhaal van Sebastiaan

Het verhaal van Sebastiaan

Sebastiaan kwam voor de rood met zwarte Z900 - 2024. De kleur heet Candy Persimmon Red Ebony en dat klinkt net zo chique als het plaatje! Met een machtige grijns (niet op de foto) ging Sebastiaan op hoes an, veul plezier d'r met!

Colin

Kawasaki Vulcan S

Het verhaal van Colin

Het verhaal van Colin

Colin reed op zijn vorige Kawasaki Vulcan S 65000km woon-werk en plezier. Het moest opnieuw een Vulcan S worden. Alle gekochte accessoires zijn overgezet op zijn nieuwe machine en Colin is weer op pad! Op naar opnieuw 65000 km Colin!

Lotfi

BMW F800GS Adventure

Het verhaal van Lotfi

Het verhaal van Lotfi

Weten wat je wil is af en toe enorm handig. Lotfi wilde een F800 GS Adventure en daar hebben wij er 2 van staan. Het moest wel diegene worden met de kofferset. Nog dezelfde dag op pad, het was echt kopen en meteen rijden. Lotfi, veel plezier!

Martin

Yamaha Tracer 7 GT

Het verhaal van Martin

Het verhaal van Martin

Normaal gesproken typ ik nog wel eens: oh jij heerlijke Tracer, wat heb jij iemand weer blij gemaakt! In dit geval was dat uiteindelijk ook zo, echter is deze aflevering pas gelukt na het tweede bezoek aan Martin. Onfortuinlijk genoeg ging onze Rob op z'n snufferd toen hij deze hagelnieuwe Tracer 7 GT stond uit te laden bij Martin voor de deur. Met de beschadigde Tracer 7 GT en een deuk in z'n ego rijker ging Rob terug naar Moto Hengelo, alwaar hij van zijn medewerkers als eerst de 'Laag bij de grond trofee' kreeg uitgereikt. Een wisselbeker, die je eigenlijk niet graag wilt. En dus Rob ook niet. Rob, maar ook Martin is vandaag gered door onze motorfietstechnicus Jordy. Deze monteerde in rap tempo nieuwe onderdelen daar waar ze beschadigd waren. Daarna mocht Rob op herhaling en zowaar is het de tweede keer wel gelukt. Daar is een foto van! 😉

Gertjan

Technisch receptionist en werkplaatsplanner bij Moto Hengelo

Het verhaal van Gertjan

Het verhaal van Gertjan

Na het halen van mijn rijbewijs ben ik gestart op een BMW F650 GS en in de winter overgestapt naar een XJ900 Diversion. De Diversion was niet mijn motor, dus na de winter een DL1000 V-Strom opgeknapt en de Diversion is verhuisd naar het buitenland. Na hier een poosje op te hebben gereden is de BMW ook doorgegaan naar een andere eigenaar. Hierna een Ténéré 700 geprobeerd en deze aangeschaft. Helaas heeft deze een ongelukje gehad en is total loss. Nu is het wachten op mijn nieuw bestelde Yamaha Ténéré World Raid. Dat wordt mooi!

Kay

Indian Scout Bobber

Het verhaal van Kay

Het verhaal van Kay

Kay heeft net zijn rijbewijs gehaald en besloot als eerste motor voor een Indian Scout Bobber te gaan. Hij wilde vanwege zijn vrije dagen zijn motor deze week al ophalen. Kay maakte gebruik van de Indian Afterparty actie en koos daarbij voor een andere koplamp. Ook nam hij er een saddlebag en duoseat met rugsteun bij.

Thijs

Kawasaki Z1000SX

Het verhaal van Thijs

Het verhaal van Thijs

Thijs uit Best ging niet voor goed, niet voor beter, maar voor best! Hij kwam deze zeer uitgebreide Z1000 SX ophalen. Oost, West, thuis Best!

Bas

Honda CRF1000 Africa Twin DCT

Het verhaal van Bas

Het verhaal van Bas

Bas uit Hengelo ging voor gezinsuitbreiding. Een hele mooie baby met de naam Oscar en deze Afrikaanse tweeling. Zowel thuis bij zijn gezin als uit op zijn Africa Twin met DCT veel plezier.

Mike

Indian Scout Bobber

Het verhaal van Mike

Het verhaal van Mike

Mike uit Enschede maakte gebruik van de Indian actie. Hij ging voor deze groene Scout Bobber en koos voor handvatverwarming en pathfinder koplamp.

Anton

Yamaha XJ900

Het verhaal van Anton

Het verhaal van Anton

Anton had zijn motor altijd al in onderhoud bij ons. Even zonder motorfiets geweest, maar kwam daar toch weer op terug. Iets met motorvirus of bloed dat kruipt.... Samen met vrouwlief gekeken naar deze bijzonder Yamaha XJ900S. Fijn om te toeren samen, voldoende vermogen en met cardan. Ook nog eens in uitzonderlijk nette staat en dus was Anton verkocht toen bleek dat deze motorfiets ook nog eens enorm voordelig bleek.

Marten

Motorfiets was- en poetsspecialist bij Moto Hengelo

Het verhaal van Marten

Het verhaal van Marten

Dit is een van mijn brommers, ik heb er nu 3. Een Tomos 65cc met getuned blok,19mm carburateur en race krukas, nog een Tomos 65cc en een Tomos 50cc. Van het sleutelen, stunten en rijden met vrienden heb ik veel plezier van.

Levi

Leerling motorfietstechnicus bij Moto Hengelo

Het verhaal van Levi

Het verhaal van Levi

Aangezien ik nog geen motor mag rijden vanwege mijn leeftijd en toch de ervaring wel mee wil pakken, ben ik voor deze Beta RR Enduro Racing 2020 schakelbrommer gegaan om het schakelen onder de knie te krijgen en lekker te rijden.

Ivo

ICT specialist van Moto Hengelo

Het verhaal van Ivo

Het verhaal van Ivo

Het meeste rij ik op mijn Yamaha MT-09SP, echt een ontzettend fijne motor. Zoals het bij een IT man hoort probeer ik regelmatig nieuwe apps en accessoires uit, hoewel ik nu al een tijdje erg tevreden ben met mijn Garmin. Verder heb ik nog twee projecten; een Honda Dominator die er nu in 'desert tan' mooi post apocalyptisch uitziet en een mat witte Honda CBR600F.

Gijs

Werkplaatsbalie en fotograaf motorfietsen bij Moto Hengelo

Het verhaal van Gijs

Het verhaal van Gijs

Mijn Suzuki RV125 VanVan is mijn eerste motor. Op dit brommertje heb ik leren rijden toen ik 15 was. Later heb ik hem samen met mijn vader omgebouwd tot scrambler, waarbij hij grondig aangepakt is. Zelfbouw zadel en subframe, andere uitlaat, spatborden, spiegels en nog veel meer. Daarnaast is alles gepoedercoat en heeft de tank zijn herkenbare metallic blauwe kleur gekregen, die ik ook zelf heb uitgezocht. De VanVan en ik hebben samen al veel meegemaakt, van mijn eerste meters rijden achter in de tuin, tot in de bergen van Duitsland met team Moto Hengelo. Daarom ga ik dit geweldige brommertje ook nooit meer weg doen. Dit is echt mijn motor.

Jordy

Motorfietstechnicus bij Moto Hengelo

Het verhaal van Jordy

Het verhaal van Jordy

Na het een jaar uitgeprobeerd te hebben op een Kawasaki Versys 650, wat goed bevallen is, is Jordy gevallen voor deze Italiaanse schone.

Wouter

Motorfietstechnicus bij Moto Hengelo

Het verhaal van Wouter

Het verhaal van Wouter

Na vele proefritten op verschillende motoren wist ik het wel. KTM is mijn merk. Na 3 KTM Supermotos te hebben versleten ben ik voor de 890r gevallen. Een lekkere lichte fiets met meer dan genoeg paardenkrachten aan boord.

Corine

Verkoop kleding, helmen en accessoires, marketing en social media bij Moto Hengelo

Het verhaal van Corine

Het verhaal van Corine

Nadat ik mijn motorrijbewijs heb behaald in 2008, begon ik met een Yamaha eencilinder. Vervolgens maakte ik de overstap naar een Ducati en een Suzuki, waarbij ik ontdekte dat mijn voorkeur echt uitging naar de Italiaanse modellen. Sindsdien heb ik verschillende Ducati’s gehad. Daarnaast koos ik in 2018 voor de vintage charme van de Super Moto Company Cub 100. In de winter staat deze in mijn woonkamer en als de zon zich laat zien, tuf ik er Twente mee rond. Enkele maanden geleden besloot ik mijn Ducati Monster te verkopen en ben ik de trotse eigenaar van de Aprilia Pegaso 650 Strada, die eerder van mijn moeder is geweest. Ik ga nu op motoravontuur op deze fantastische eencilinder.

Maureen

Verkoop kleding, helmen en accessoires bij Moto Hengelo

Het verhaal van Maureen

Het verhaal van Maureen

Van een MT-03 naar nog een MT-03 maar dan in een andere kleur. Van een Gladius naar een SV650, naar opnieuw een Yamaha. Maureen rijdt sinds 2019 op deze MT-09 Ice Fluo. Helemaal haar kleurstelling en ze is er enorm tevreden mee. Inruilen doet ze niet, want dit is helemaal haar fiets!

Rob

Werkplaatschef en motorfietstechnicus bij Moto Hengelo

Het verhaal van Rob

Het verhaal van Rob

-Yamaha MT-01- Mijn allereerste motorfiets, bij deze machine draait alles om de dikke klappen uit de Akra's. -Buell XB12S- Volledig opnieuw opgebouwd en hierbij voorzien van hoge compressie zuigers en een ander uitlaatsysteem. Alles laten spuiten/poedercoaten en volledig naar eigen smaak opgebouwd en getuned. -Ducati 350 Desmo- Deze schoonheid heb ik al vast van mijn vader geërfd en is nu 10 jaar bij ons in de familie. Na 20 jaar stil te hebben gestaan is deze weer lopend gemaakt en wordt hij natuurlijk alleen bereden met uitzonderlijk mooi weer.

Rob

In- en verkoop van motorfietsen Moto Hengelo

Het verhaal van Rob

Het verhaal van Rob

Inmiddels heb ik al wel de nodige motoren versleten. Daar kunnen Goos en Rene over meepraten, daar kwam ik altijd inruilen ;-) Zomaar een greep uit de serie: van een Bandit 1200 naar een V-Strom 1000, een V-Strom 650, een BMW R1200 GS, een Triumph Rocket III, een Africa Twin, een Tracer 9 GT, een R1200GSA en nu alweer een aantal seizoenen op de Yamaha Tenere 700 Rally. Deze bevalt uitstekend, maar de volgende zou zomaar een dikke Versys 1000 SE met Grand Tourer pakket kunnen worden!

Ine

Administratie en financiën bij Moto Hengelo

Het verhaal van Ine

Het verhaal van Ine

Sinds 28 juni 2018 mag ik mijzelf de trotse bezitter noemen van deze Honda NC700. Een nogal onbekend type motor. Deze motor is een zogenaamde DCT en kan als automaat gebruikt worden. Daarnaast is het mogelijk om met de hand te schakelen. Uiteraard in de kleur die ene motor hoort te zijn: rood! En, toch mooi meegenomen, de motor rijdt ook nog eens superfijn. De eerste paar jaar weinig kilometers met de motor gereden en veelal kleine ritjes in het weekend. Sinds enkele jaren worden de ritten steeds groter. De laatste jaren een weekend met de collega’s naar Duitsland en zelf wat grotere ritten gemaakt. Op naar nog meer kilometers.

Rutger

In- en verkoop motorfietsen Moto Hengelo

Het verhaal van Rutger

Het verhaal van Rutger

-Indian Motorcycle Challenger- Performance bagger voorzien van alle luxe. Dikke klappen uit de KessTech pijpen maar ook uit de speakers. -Harley Davidson Road King- Volledig stage 4 getunede 100th Anniversary Road King Classic. Voorzien van lichte Vicla styling door zijn 21" voorwiel, 12" ape met riser kit en KessTech fishtail uitlaat systeem. -BMW R 60/5- Deze oude dame stond al in de schuur toen ik nog in de luiers zat. Dit erfstuk ging van vader op zoon en zal ooit misschien wel doorgaan naar de volgende generatie.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line