Wij kopen jouw motorfiets

Of verkopen deze in consignatie voor jou

Wij verkopen jouw motor

Wil je jouw motor laten verkopen door ons? Moto Hengelo biedt jou de mogelijkheid om je motor door ons professionele verkoopteam te laten verkopen. Deze vorm van verkoopbemiddeling wordt ook wel consignatieverkoop genoemd.

Het verkopen van je motorfiets kan verschillende redenen hebben. Wat jouw reden ook is, wij van Moto Hengelo kunnen je helpen. Heb je geen zin in rare reacties via Marktplaats, schimmige figuren aan je deur, kamikaze-piloten die alleen maar een rondje op jouw motorfiets willen rijden of de administratieve afhandeling van de verkoop? Verkoopbemiddeling kan voor jou de oplossing zijn. 

Verkoopbemiddeling: hoe werkt het?

Bij verkoopbemiddeling laat je jouw motor door Moto Hengelo verkopen. De motor blijft dus van jou tot deze verkocht is. Moto Hengelo spreekt met jou af voor welk bedrag de motor aangeboden wordt en welk bedrag je overhoudt na de verkoop van de motor. Om dit te kunnen bepalen zullen we vooraf jouw motorfiets technisch en optisch moeten keuren.

Wanneer alle details van de verkoopopdracht duidelijk zijn besproken, zullen we dit samen vastleggen in een zogenaamde consignatie-overeenkomst. Dat klinkt chique, maar we leggen in het kort vast wat we onderling afgesproken hebben en we tekenen daar samen even voor. Dat is wel zo prettig, dan is er achteraf geen onduidelijkheid.

De motor wordt door ons gewassen en gepoetst, waarna deze in de showroom geplaatst wordt. Vervolgens gaan wij de nodige advertenties online plaatsen. Hiervoor gebruiken we niet alleen onze Moto Hengelo website, maar is jouw motorfiets ook vindbaar op o.a. Marktplaats, AutoScout, 2ehands en Bikenet.

Na overeenstemming met een nieuwe eigenaar zullen wij jouw motorfiets vrijwaren en jouw de vrijwaring mailen. Een inkoopfactuur volgt en het vooraf afgesproken bedrag wordt aan je overgemaakt.

Direct geld op de rekening?

Wil je jouw motorfiets verkopen en in tegenstelling tot consignatieverkoop meteen het geld ontvangen? Dan kunnen we de motorfiets ook direct van je inkopen. Hierdoor zal de prijs wel lager liggen dan bij consignatieverkoop. Wil je weten hoe dit in jouw situatie zou uitpakken? Neem contact op met Rob of Rutger via mail of bel ons gewoon even. 

De voordelen van het verkopen van je motor via Moto Hengelo

  • Geen risico met proefritten
  • Grotere verkoopkans door hoge vindbaarheid via advertenties op tal van websites, door het uitlichten op diverse sociale media platformen en door het tonen van de motor in de showroom
  • Nieuwe koper ontvangt garantie van Moto Hengelo, dus hogere verkoopkans
  • Nieuwe koper kan financieren, dus grotere verkoopkans
  • Geen rompslomp met adverteren en onderhandeling
  • Geen vreemden aan je deur
  • Geen kamikaze piloten die tijdens een proefrit jouw motorfiets vernielen of beschadigen
  • Verkoop door ons professionele verkoopteam

Stuur een mail of bel ons voor meer informatie.  

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line