Over ons

}

Welkom bij Moto Hengelo!

Twentse nuchterheid gecombineerd met vakmanschap door gepassioneerde medewerkers die zelf motorrijden.

Trots om Tukker te wean - Trots op onze Twentse roots!  
Op 30 december 2021 werden Maureen en ik, Rob, met trots eigenaren van het gerenommeerde motorbedrijf in Hengelo. Voorheen bekend als Wout Broer Motoren en later als MotoPort Hengelo, hebben wij op 1 januari 2024 de naam gewijzigd in Moto Hengelo. Nu geven we op geheel eigen wijze invulling aan onze passie voor motoren en het delen van deze passie met jullie.

Waarom een eigen motorzaak?
Voor ons is het simpel: van onze hobby ons werk maken. Maureen en ik zijn fervente motorrijders en -reizigers met aanzienlijke ervaring. Wij delen graag onze passie en kennis met zowel nieuwe als ervaren motorrijders. Vraag ons gerust om advies!

Veel geregel, maar het resultaat mag er zijn!
Een nieuwe naam was snel gekozen, maar daarna begon het pas echt. Van de voorzijde van ons pand tot aan deze gloednieuwe website, alles onderging een metamorfose. Nieuwe lichtreclame, bestickering, verlichting, signing, posters, spatbordstickers, kentekenplaathouders en bedrijfskleding voor ons team - alles kreeg een frisse look. Een intensief, maar bevredigend proces!

dots
dots

Jouw vertrouwde motorzaak

Ben jij al ambassadeur?

Waar zijn wij goed in?
Waar wij bij Moto Hengelo in uitblinken is ons sterke familiegevoel. Wij bieden niet alleen kwalitatieve goede motoren en een prachtig ingerichte kledingshop, maar ook persoonlijke aandacht en een enthousiast team dat jouw passie voor motorrijden deelt. Met onze ervaring staan wij garant voor een kundige en betrokken service. De nuchtere Twentse aanpak die wij hanteren maakt de beleving compleet, terwijl we tegelijkertijd een bruisend, sociaal en behulpzaam team zijn.

Wat is er veranderd en wat blijft hetzelfde?
Onze toewijding aan topmerken zoals Kawasaki, Indian Motorcycle, Yamaha, Tripteq en EML sidecars blijft onveranderd. Net zoals onze bekende service en dienstverlening. Maar er is meer! Ontdek onze vernieuwde kledingshop met tal van nieuwe merken en stijlen.

Word een Moto Hengelo Ambassadeur!
Velen van jullie hebben gevraagd hoe jullie ons kunnen ondersteunen als nieuwe ondernemers. Simpelweg: word een ambassadeur! Vertel anderen over onze kwaliteiten en wat we voor motorrijders kunnen betekenen. We zijn dankbaar voor de vele nieuwe ambassadeurs die ons al hebben gevonden. Maureen en ik kijken uit naar de voortzetting van deze mooie reis met de steun van de Twentse motorrijders!

Tot ziens in onze motorshop!

Rob & Maureen

Onze crew

Passie gecombineerd met vakmanschap

Rob

Bedrijfsleiding, in- en verkoop motorfietsen

Het verhaal van Rob

Het verhaal van Rob

Ik ben Rob, sinds eind 2021 samen met Maureen trotse eigenaars van Moto Hengelo, voorheen Motoport Hengelo. Ik ben 29 jaar getrouwd met Maureen en we hebben samen een mooie zoon en een knappe dochter, die beiden inmiddels niet meer thuis wonen. Motorrijden en reizen met de motorfiets is mijn grote passie en die mag ik delen met vrouwlief en de kinders. Van de kleinste weggetjes tot de grootste bergen en hoogste bergpassen in Europa, we hebben er samen al vele van bereden. Corsica, Pyreneeën, Eifel, Vogezen, Jura, Fransen Alpen, Dolomieten, maar zeker ook Noorwegen zijn plekken waar motorrijden mij het meest blij maakt. Ik run samen met Maureen en ons team van enthousiaste en bevlogen medewerkers dagelijks onze motorzaak in Hengelo. We zijn trots op onze dealerschappen van Kawasaki, Indian Motorcycle, Yamaha, EML sidecars en Tripteq. We werken intensief samen met Goos Bos van Tripteq, die met zijn werkplaats gevestigd is in hetzelfde pand. Met elkaar proberen wij een familiair en bevlogen gevoel uit te dragen. Dit kost ons overigens weinig moeite, we zijn allen gepassioneerde motorrijders.😉 Kom bij ons langs voor een kop koffie, thee of warme chocolademelk en we verrassen je met een goed gesprek en nuchter Twents advies! 😁

Maureen

Bedrijfsleiding, verkoop kleding, helmen en accessoires

Het verhaal van Maureen

Het verhaal van Maureen

Ik ben Maureen, de vrouw van Rob en moeder van onze zoon en dochter, beide al niet meer thuis wonend. Samen met Rob en onze fijne medewerkers van de crew ben ik regelmatig te vinden in onze motorzaak aan de Enschedesestraat 210 in Hengelo. Naast mijn werk voor onze motorzaak, werk ik ook als kapster in mijn eigen salon, wat ik nog steeds met veel plezier doe. Rob en ik zijn beiden ervaren en gepassioneerde motorrijders, waarbij wij in alle delen van Europa al wel eens bochtjes en ‘kurven’ gedraaid hebben. Onze kinderen zijn, na behoorlijk wat kilometers achterop de motor, ook besmet met dit al te prettige motorvirus en zijn ook regelmatig op hun eigen motorfiets te vinden. Werken in onze eigen motorzaak is een beetje als van je hobby je werk maken, waarbij de jarenlange ervaring enorm helpt. Mocht je dus op zoek zijn naar goed advies op het gebied van motorkleding, helmen, handschoenen, laarzen, schoenen en andere motorgerelateerde zaken, schroom niet en spreek mij aan in onze shop. Ik help je graag!

Rutger

In- en verkoop motorfietsen

Het verhaal van Rutger

Het verhaal van Rutger

Ik ben Rutger of, voor degenen die m’n naam zijn vergeten, die kale met die baard. Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam als motorfietsverkoper bij Moto Hengelo. Zo heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Al op jonge leeftijd werd ik door mijn vader besmet met het motorvirus. Dit gebeurde achterop een klassieke BMW R60/5 uit 1972. Met een veel te grote helm op klampte ik me vast aan mijn vaders brede rug en had ik het idee dat we door een kanon werden afgeschoten. Ooit hoop ik dit gevoel te kunnen delen met mijn zoon Jimmi. De R60/5 staat al klaar in de garage, want deze zal tot het einde der dagen in de familie blijven! De BMW heeft voornamelijk emotionele waarden, veruit de meeste kilometers maak ik op mijn andere motoren. Mijn voorkeur ligt bij de Amerikaanse merken. Er gaat wat mij betreft niets boven een dikke stampende V-twin. Dit zie je dan ook terug in de garage. Naast een Indian Challenger staat een stage 4 getunde Harley Davidson Road King in een lichte “Vicla Style”. Zoals je waarschijnlijk al merkt, heb ik een hele lieve vrouw die met alle liefde de ruimte in de garage opoffert voor mijn hobby 😊 Dat ik net als mijn collega’s erg enthousiast wordt van de producten en merken waar we mee werken mag duidelijk zijn. Ik zie je dan ook graag bij ons in de winkel om dit enthousiasme met je te delen en je op een passende manier te adviseren!

Ine

Administratie en financiën

Het verhaal van Ine

Het verhaal van Ine

Hallo ik ben Ine Veneklaas, sinds augustus 2007 verantwoordelijk voor de financiën bij Moto Hengelo. Na het afronden van de opleidingen HEAO-RA en HEAO-AA ben ik begonnen bij het Ministerie van VROM (Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu). Daar heb ik me 4 jaar mogen bezighouden met het vastleggen van de Administratieve Organisatie rondom het project Brutering, destijds het grootste financiële project van de overheid. Het betrof de afkoop van subsidieregelingen in de woningsector. Tegen het eind van het project heb ik de overstap gemaakt naar de accountancy, in totaal ruim 10 jaar. Hier bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit het verwerken van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting van diverse klanten en het adviseren van klanten op financieel en fiscaal gebied. In 2007 de overstap gemaakt naar, destijds, MotoPort Hengelo. In eerste instantie begonnen met het verwerken van financiële gegevens, samenstellen van maandcijfers en het verzorgen van de aangiften omzetbelasting. Inmiddels behoren het verwerken van de lonen, het samenstellen van de jaarrekeningen, publicatie en aangifte vennootschapsbelasting ook tot mijn taken. Een breed pakket aan werkzaamheden, wat het werk erg afwisselend maakt. Naast het werk bij Moto Hengelo, 24 uur, ben ik een kleine zelfstandige. Ook hiervoor houd ik mij bezig met het verwerken van financiële gegevens voor klanten, inclusief de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, publicatie en het maken van begrotingen. Verder ben ik als beheerder van een gebouw verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de activiteiten die er plaatsvinden. En …… dan is er natuurlijk tijd om het hoofd leeg te maken en dat kun je natuurlijk het beste doen op de motor. In 2001 het ik het motorrijbewijs gehaald en sinds 2018 ben ik de trotse bezitter van een Honda NC700, hiermee inmiddels al mooie ritten kunnen maken. Tot ziens bij ons in de winkel!

Corine

Verkoop kleding en accessoires, marketing en social media

Het verhaal van Corine

Het verhaal van Corine

Ik ben in 2011 bij Moto Hengelo terecht gekomen, toen het nog MotoPort Hengelo heette. Sindsdien heb ik af en aan bij dit fijne bedrijf gewerkt en in december 2021 ben ik er fulltime aan de bak gegaan. Ik houd mij voornamelijk bezig met de digitale media en de evenementen. Daarnaast kun je me vinden op de kledingafdeling en help ik wel eens een handje in de showroom en bij het magazijn. Al met al een manusje-van-alles, wat voor een erg toffe en gevarieerde dagbesteding zorgt. Ik ben met het motorvirus aangestoken toen ik op elfjarige leeftijd bij mijn vader achterop kroop. Mijn moeder haalde vervolgens ook haar motorrijbewijs en sindsdien heb ik veel met hen gereisd. Daar heb ik hele fijne herinneringen aan. Je kunt me in Twente voorbij zien tuffen op mijn Super Moto Company Cub 100 en sinds deze zomer ben ik van mijn Ducati Monster overgestapt op een Aprilia Pegaso 650 Strada. Dit is de motorfiets waar mijn moeder voorheen op reed, een hele eer dus. Mijn favoriete plekken om te rijden zijn Oostenrijk, de Dolomieten, de Franse Alpen en de vele mooie gebieden in Duitsland. Als het gaat om motorrijden dan is wat mij betreft geen droom te groot, geen reis te lang, geen ervaring te kort. Geen weg te smal, berg te hoog, geen bocht te krap.

Nikki

Verkoop kleding, helmen en accessoires

Het verhaal van Nikki

Het verhaal van Nikki

Sinds 2024 ben ik werkzaam bij Moto Hengelo. Je zult me aantreffen in de winkel, waar ik je graag assisteer bij het vinden van het perfecte item waar jij naar op zoek bent. Naast deze leuke parttime baan ben ik fulltime moeder van mijn 8-jarige dochter, en we hebben een prachtige Berner Sennen hond genaamd Bennie! Gedurende 10 jaar heb ik een motorrijschool gehad, waar ik met veel plezier ook les heb gegeven. Een motor in mijn garage mag dan ook niet ontbreken. Met mijn Kawasaki Z900 maak ik, wanneer mogelijk, graag een tochtje in de omgeving - ik ben er dol op! Daarnaast heb ik veel motor gereden op Gran Canaria en ben ik ook al eens met Moto Hengelo mee geweest op een motortour in Andalusië.

Gert Jan

Technisch receptionist en werkplaatsplanner

Het verhaal van Gert Jan

Het verhaal van Gert Jan

Hoi, mijn naam is Gert Jan en ik ben verantwoordelijk voor de werkplaatsplanning en het magazijn. In 2021 ben ik bij Moto Hengelo komen werken na een lange carrière in de supermarkt, waarbij ik de laatste jaren als assistent-bedrijfsleider heb gewerkt. Bij Moto Hengelo ben ik bezig achter de werkplaatsbalie en verzorg ik alles voor het onderhoud van je motor en doe de verkoop van onderdelen. Leuke job, waar ik best druk mee ben! Het wennen ging snel, want Rob ken ik al jaren en de klik met de rest was snel gevonden. Natuurlijk kan je bij een motorzaak niet zonder motorrijbewijs, dus na hier jaren over gedroomd te hebben, kwam de tijd om deze te behalen. Sinds halverwege 2022 rijd ik motor en ik ben inmiddels alweer bezig met mijn vijfde motor. Ik heb nog altijd niet de perfecte motorfiets gevonden, maar bestaat die eigenlijk wel? Thuis ben ik samen met een schat van een vrouw, Marjolein. Marjolein stapt sinds kort achterop de motor bij mij en samen genieten we hier steeds meer van. Mocht je vragen hebben over beurten, onderdelen, banden, accu’s en ga zo maar door, neem dan contact met mij op via werkplaats@motohengelo.nl, whatsapp of telefoon. Ik help je graag!

Rob

Chef werkplaats en motorfietstechnicus

Het verhaal van Rob

Het verhaal van Rob

Hoi, ik ben Rob. Dit jaar ben ik benoemd tot werkplaatschef bij Moto Hengelo. Ik ben een gepassioneerde sleutelaar, in hart en ziel. Ik heb een voorliefde voor mooie motorfietsen. Voorbeelden hiervan zijn mijn Yamaha MT-01 en Buell XB12S. Ik weet best veel van Buell-motoren, dus als die bij ons voor onderhoud komen sleutel ik daar meestal aan. Ik woon samen met mijn vriendin Wiktoria en ik ben stiefvader van Maze. Mijn hobby's, motorrijden en sleutelen, zijn niet alleen mijn passies maar ook mijn beroep geworden. Want wat is er leuker dan van je hobby je werk maken? Als ik mijn gereedschap neerleg, geniet ik van gezelligheid en de aanwezigheid van vrienden. Mijn sleutelcarrière begon ik bij Motorshop Elferink. Ik liep daar binnen na het afronden van mijn opleiding, niet op zoek naar werk. Tot mijn verrassing vroeg Elferink me meteen wat ik die middag ging doen. Mijn antwoord was simpel: niets. Zijn reactie was: haal je brood maar op, je kunt hier aan de slag. Zo begon mijn sleutelavontuur. Deze Motorshop moest helaas, i.v.m. de gezondheid van Roland, na verloop van tijd de deuren sluiten. De eigenaren kenden Rob van Moto Hengelo goed, en hadden zelfs een gesprek met Rob voor mij geregeld. De rest is geschiedenis en ik ben dolblij dat ik deel uitmaak van dit fantastische team. Samen met mijn collega's Wouter en Jordy staan wij klaar in de werkplaats om jou van dienst te zijn.

Wouter

1e Motorfietstechnicus

Het verhaal van Wouter

Het verhaal van Wouter

Hoi ik ben Wouter, Ik ben een echte motorfanaat en werkzaam bij Moto Hengelo (voorheen MotoPort Hengelo) sinds 2012. Ik ben eerste motorfietsmonteur in onze werkplaats en werk samen met superleuke, gezellige en vooral kundige collega's. De laatste jaren heb ik aardig wat veranderingen meegemaakt rondom Motoport Hengelo, maar ik ben er nog altijd werkzaam. Sinds Rob en Maureen Moto Hengelo hebben overgenomen opnieuw met veel plezier! De passie voor motoren zit er al van jongs af aan in. Lekker bij mijn pa achterop het land door toeren, maar ook naar de MotoGP in Assen. Hij heeft er echt wel voor gezorgd dat ik besmet ben met dit al te leuke virus. Totdat ik oud genoeg was om voor mijn eigen rijbewijs te gaan, heb ik veel gekart. Al toen ik 10 jaar was had ik de kick van de snelheid nodig om aan mijn adrenaline behoefte te voldoen.😎 Inmiddels ben ik 30 jaar en kan ik heerlijk Europa rond op mijn KTM. Ik ga elk jaar op motorvakantie met mijn kameraden. Overal waar bochtjes zijn, vind je ons. Als het mooi weer is doen we een stukje door Twente en omstreken, maar ik rij ook regelmatig mee met een RIDE-OUT van Moto Hengelo. Tot de volgende rit!

Jordy

Motorfietstechnicus

Het verhaal van Jordy

Het verhaal van Jordy

Onze Jordy is een van de dynamische krachten in de werkplaats van Moto Hengelo. Doordeweeks zet hij zijn technische skills in om motoren te laten brullen, maar zodra het weekend aanbreekt, ruilt hij zijn gereedschap in voor een koud biertje. Jordy is niet alleen een meester in sleutelen, maar ook een fervent liefhebber van gezelligheid, met een voorliefde voor 'völ zoep'n'. Terwijl hij zijn motorpassie in de praktijk brengt op zijn Aprilia Tuono, lijkt het alsof Jordy de adrenaline van het asfalt met zich meedraagt. En als je denkt dat zijn avontuurlijke kant daar eindigt, heb je het mis. Deze weekendkrijger is een vaste gast op evenementen zoals de Zwarte Cross en tentfeesten, waar zijn energie en levenslust tot bloei komen in een zee van feestende mensen. Maar Jordy heeft nog een andere kant: zijn liefde voor grootschalige projecten. Wanneer hij niet op zijn motor de horizon verkent, vind je hem vaak gebogen over een gigantische oude stadsbus. Zijn doel? Samen met zijn kameraden dit logge voertuig transformeren tot een rollende kroeg en slaapplaats om de evenementen en tentfeesten mee te bezoeken. Kortom, Jordy leeft een leuk leven, waarin werk, passie, plezier, en regelmatig een 'poar neem'n' samenkomen.

Levi

Leerling motorfietstechnicus

Het verhaal van Levi

Het verhaal van Levi

Hoi, ik ben Levi. Als leergierige leerling-motorfietstechnicus breng ik niet alleen technische vaardigheden naar de werkplaats, maar ook een flinke dosis humor en collegialiteit. Mijn vriendelijke en nuchtere aard zorgt ervoor dat ik goed kan samenwerken en een positieve sfeer op de werkvloer creëer. Eerlijkheid en netjes werken staan bij mij hoog in het vaandel, want ik geloof dat een goede werkomgeving begint bij integriteit. Met mijn zestien jaar ben ik weliswaar jong, maar mijn passie voor motoren en in het bijzonder voor Kawasaki en Yamaha is onmiskenbaar. Als schakelbrommerliefhebber leer ik de fijne kneepjes van het vak en werk ik met enthousiasme aan elke uitdaging die op mijn pad komt. Mijn blijvende opgewektheid maakt van elke werkdag een plezierige ervaring, waarbij ik met trots mijn bijdrage lever aan ons team. Of het nu gaat om het oplossen van technische vraagstukken of het delen van mijn liefde voor Yamaha-motoren, ik sta altijd klaar om mijn kennis en enthousiasme te delen. Samen streven we naar succes, met een knipoog en een gezonde dosis humor.

Mark

Verkoop motorfietsen, kleding en accessoires

Het verhaal van Mark

Het verhaal van Mark

Al sinds 1992 (los/vast) verbonden aan de Enschedesestraat 210. Toen nog als verkoper motorfietsen en zijspannen bij een voorloper van het huidige Moto Hengelo. Mijn naam is Mark en je kunt mij in meerdere hoedanigheden tegenkomen binnen het bedrijf. Is het niet als lid van het (verkoop)team van Rob dan wel bezig zijnde voor mijn eigen bedrijf; Doek & Co. Ik werkte hier van 1992 tot 1995 en werd toen gevraagd door Kawasaki Motors Europe om daar de gelederen te komen versterken. Dat heb ik 20 jaar gedaan maar bleef in de tussentijd altijd hier helpen met open dagen en evenementen. Ook mijn gezin ontkwam niet aan het motorvirus, zeker mijn zoon niet. Als baby van 6 weken ging hij al mee naar zijn eerste internationale motorevenement dat ik bezocht voor mijn werk. Een leven zonder motoren en het motorwereldje kan ik me niet voorstellen en ik voel me dan ook als een vis in het water bij Moto Hengelo. Of je hier nou komt voor het nieuwste op motor-, motorkleding- en accessoire gebied of gewoon even van gedachten wilt wisselen over onze gezamenlijke hobby, al dan niet met een bak koffie: welkom!!!

Ivo

ICT specialist

Het verhaal van Ivo

Het verhaal van Ivo

Ik ben Ivo, de ICT-man van Moto Hengelo. Mijn werk is voornamelijk achter de schermen, bijvoorbeeld het werkplekbeheer en onderhoud van de bedrijfsapplicaties, telefonie en email. Ook voor mij is werken voor Moto Hengelo iets waar ik van een hobby mijn werk heb gemaakt. Ik ben al sinds jong af aan geïnteresseerd in alles met wielen of een stekker, dus de automatisering van een motorwinkel beheren was een droom bijbaantje die ik niet wilde laten liggen. Inmiddels werk ik ruim 10 jaar voor Moto Hengelo. In het begin was dit naast mijn studie Electrical Engineering bij Twente University en tegenwoordig ben ik voornamelijk werkzaam als Architect voor Amerikaanse software bedrijven. Het is de gezelligheid en de leuke collega's die er altijd voor zorgen dat ik naast mijn kantoorbaan ook bij Moto Hengelo wil blijven werken. De Twentse nuchterheid is een heerlijk contrast met de amerikaanse startup-cultuur en altijd vanuit huis werken. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten; klimmen, motorrijden of klussen in de tuin. Wat motoren betreft ben ik een beetje een hobbyist, ik heb twee project motoren en een Yamaha MT09. Er is zoveel te leren, dus ik kies er toch altijd voor om het onderhoud door de collega's van de werkplaats te laten doen en zelf alleen het design en de aanpassingen te doen. Ieder zo zijn vak! Tot ziens bij ons in de winkel, of niet. Je ziet mij er niet vaak en dat is in dit geval een goed teken.

Gijs

Werkplaatsbalie en fotograaf motorfietsen

Het verhaal van Gijs

Het verhaal van Gijs

Hoi ik ben Gijs. Van jongs af aan ben ik betrokken bij Moto Hengelo, voorheen bekend als Motoport Hengelo. Mijn eerste stappen begonnen met incidenteel vegen en opruimen. Op een bepaald moment werden mij echter een poetsdoek en een fles polijstmiddel in handen gedrukt, waardoor ik wekelijks aan de slag kon als poetser. Vanaf dat punt breidde mijn takenpakket binnen het bedrijf zich gestaag uit. Ik leerde niet alleen hoe ik motoren grondig kon wassen, maar ook het verwijderen van krassen door schuren en polijsten. Daarnaast kreeg ik de kunst onder de knie om motoren op fraaie wijze te fotograferen voor de website. Hoewel mijn focus aanvankelijk op het poetsen lag, ontstond er op een gegeven moment een behoefte aan nieuwe uitdagingen. Dit leidde ertoe dat ik verschillende taken binnen het bedrijf ging uitvoeren. Tegenwoordig ben ik te vinden op diverse afdelingen, variërend van de showroom tot aan de balie van de werkplaats, en uiteraard af en toe nog steeds poetsend in de werkplaats. Naast mijn werkzaamheden als medewerker ben ik ook een gepassioneerd motorrijder, zij het momenteel op een bescheiden 125cc. Dit is dan wel de meest indrukwekkende 125cc die door Twente rijdt, namelijk een op maat gemaakte Suzuki VanVan Scrambler.

Marten

Motorfiets was- en poetsspecialist

Het verhaal van Marten

Het verhaal van Marten

Hoi, ik ben Marten ik ben 16 jaar oud en werk nu sinds 1 oktober 2023 met veel plezier bij Moto Hengelo als motorwasser en poetser. Ik maak hier de motoren showroom klaar door ze weer helemaal netjes te wassen en te poetsen. Wat ik later wil worden weet ik nog niet maar het lijkt me ook wel leuk om iets met motoren te gaan doen, maar dat zien we dan wel weer. Mijn favoriete motor merken zijn Yamaha en KTM. Zelf moet ik nog even wachten voor mijn motor rijbewijs maar die gaat er zeker wel komen.

Jari

Motorfiets was- en poetsspecialist

Het verhaal van Jari

Het verhaal van Jari

Hallo, ik ben Jari, een 16-jarige medewerker bij Moto Hengelo, waar ik nu al een jaar met veel plezier werk. Mijn taken bevinden zich meestal achter het pand, waardoor je me niet vaak aan de voorkant zult zien. Mijn aanwezigheid is vooral op zaterdagen. Samen met mijn gezellige collega's Gijs en Marten ben ik verantwoordelijk voor het reinigen en poetsen van motoren. Motoren zijn altijd een deel van mijn leven geweest. Mijn ouders hebben vroeger altijd motoren gehad, maar helaas tegenwoordig niet meer. Grappig genoeg is mijn vader bevriend met Rob, dus zo ben ik hier aan het werk gekomen. Zelf overweeg ik om een Tomos aan te schaffen, wat een spannend projectje zou zijn, zoals wij dat hier noemen. Het lijkt me geweldig om zelf met zo'n tweewieler aan de slag te gaan.

Catootje

Onze mascotte en proud member of the crew

Het verhaal van Catootje

Het verhaal van Catootje

Woef...!

Openingstijden

Doar mu’j ween

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u - 18.00u
Woensdag 09.00u - 18.00u
Donderdag 09.00u - 18.00u
Vrijdag 09.00u - 18.00u
Zaterdag 09.00u - 17.00u
Zondag Gesloten
___________________________________
Afwijkende openingstijden:
Koopzondag 23 juni 11.00u - 16.00u
Koopzondag 14 juli 11.00u - 16.00u
Koopzondag 6 oktober 11.00u - 16.00u
Openingstijden
Openingstijden
dots

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line