Navigatie en communicatie

Ga terug naar de gemarkeerde route....

Navigatie

Een navigatiesysteem is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Dit wil niet zeggen dat het systeem dat je bijvoorbeeld in de auto of op de fiets gebruikt ook geschikt is voor je motorfiets. In de zoektocht naar het juiste systeem is het erg belangrijk om stil te staan bij je wensen, je kennisniveau en je budget. Niemand minder dan onze eigen Rob is gespecialiseerd in alles wat met motorfietsnavigatie te maken heeft. Kom langs en laat je adviseren.

dots
dots

Communicatie

Waar de ene motorrijder het liefst de wijde wereld in zijn eentje trotseert, trekt de andere er het liefst met een hele groep op uit. Voor elk type motorrijder draagt een passend communicatiesysteem bij aan een prettige rijervaring. Naast met elkaar communiceren, kun je een lekker muziekje opzetten of de instructies van je navigatie ingefluisterd krijgen. Wil je met al je motormaatjes kunnen babbelen tijdens de rit, dan is het goed om te weten welke communicatiesystemen er pasen bij je wensen en eisen. Ook beschikken veel helmenmerken zoals Schuberth en Shoei over hun eigen communicatiesets welke naadloos in je helm zijn weggewerkt.

Ben je benieuwd wat voor jou de juiste oplossing is? Neem contact op met een van de dames van onze Moto Hengelo kledingafdeling.

Laat je informeren!

De koffie staat voor je klaar!

Je bent van harte welkom in onze motorzaak in Hengelo. Wij nemen graag de tijd om jou informatie te geven over navigatie en communicatie en jou te vertellen over de mogelijkheden. Wil je gewoon even rondkijken en koffie drinken? Ook dan zien we je graag in onze showroom!

dots

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line