Helmenservice

Comfort, kwaliteit en veiligheid

Helmen

Met een perfecte fit

Middenin de Moto Hengelo kledingshop vind je een hoek die compleet is ingericht op het vinden van de juiste motorhelm voor jou. De vrouwleu van de kledingshop hebben veel ervaring en kennis op het gebied van het passen en aanmeten van een helm. Waar voor de één een wat ovale valhelm zoals Scorpion, Shoei, Shark, HJC en IXS goed aansluit, zal de ander uitkomen op een wat rondere helm van bijvoorbeeld Nolan, ROOF of Schuberth.

Waar de startende rijder wellicht zal kiezen voor een altijd veilige integraalhelm, zal de toer- en adventure rijder kiezen voor een systeemhelm, flip-over of crosshelm. Waar degene op de motorscooter, brommer, scooter of snorfiets zal kiezen voor een jethelm met of zonder vizier, zal degene met een naked bike of een racer kiezen voor een racehelm van glasfiber of carbon.

Wat jouw keuze ook mag zijn, we hebben altijd een geschikte helm in onze helmenshop.

dots
dots

Shoei Personal Fitting service

Laat je adviseren

Naast het adviseren en informeren bij het uitzoeken van een motorhelm, zijn de dames van de Moto Hengelo kledingshop opgeleid tot Shoei Personal Fitting System specialist. Dit houdt in dat ze vrijwel elke Shoei helm perfect op maat kunnen maken, zodat deze nog beter aansluit op je hoofd. Meer info over deze helmenservice vind je hier.

De dames in onze kledingshop staan voor je klaar om je gedegen advies te geven bij het maken van een keuze in kleding, schoeisel en motorhelmen, en staan ook voor je klaar voor een Personal Shopping. Bij een Personal Shopping afspraak zorgen de dames ervoor dat er op de dag en het tijdstip dat jou het beste uitkomt, verschillende opties voor je klaarliggen in de maten, wensen en eisen die je vooraf hebt doorgegeven. Onder het genot van een kop koffie gaan we samen de kledingopties doornemen om voor jou de perfecte outfit te selecteren.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line