Moto Hengelo motorbingo!

Moto Hengelo motorbingo!

13.12.2024

Moto Hengelo motorbingo!

Wie hebt veurig joar veur 't loatst 'n klap van ne bingomöl had!

Tot onze verbazing hebben we zo ON-MEU-NIG veel aanmeldingen gehad op de eerste twee MOTORBINGO'S dat wie nich alle leu kwiet könn'n, geern as wie dat ook hadd'n wilt.
Omdat het in 2023 zo'n enorm succes was, organiseren wij op 13 december 2024 nogmaals een MOTORBINGO avond. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar en kun je een set bingokaarten kopen.

Corine is bingo master en proat 't heule spöl an mekoar.
We spelen 9 rondes met MINI MOTOR prijzen en 3 rondes met elk een MEGA MOTOR prijs.
Heb je BINGO dan mag je naar de prijzentafel om een spetterende motorprijs uit te zoeken. De prijzen zijn nog ingepakt, dus aanraken is uitpakken.

Koffie en snacks zijn gratis.
Prijs voor voor volle avond MOTORBINGO: € 7,50
Prijs per consumptie: € 1,-
Bij voorkeur contant en gepast betalen.

Alleen de ingang aan de achterzijde is geopend, dus het handigst is om de fiets, brommer of auto aan de achterkant van het pand te parkeren.

Vanwege de groten getale waarin men zich de vorige keer heeft aangemeld, houden we net als de eerste bingo-avonden een genodigdenlijst bij. Vrije inloop is dus niet mogelijk.
Meld jezelf en maximaal 3 motormaatjes daarom aan via: link volgt nog!

Let op! Bij 50 aanmeldingen is de MOTORBINGO vol en zijn wij genoodzaakt de daaropvolgende aanmeldingen af te melden. Deze MOTORBINGO is voor 18 jaar en ouder en de voorwaarde is dat je zelf motorrijder bent.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line