Moto Hengelo Ride Outs- door Olaf ter Haar

Wat is er leuker dan op een doordeweekse avond met je vrienden een stukje te rijden in combinatie met het ontmoeten van andere motorrijders. Of, als je pas je motorrijbewijs hebt, rustig in een kleine groep je skills verder te ontwikkelen op de mooie binnenwegen van Oost Nederland, bijgestaan door ervaren rijders die voorrijden met navigatie en desgevraagd wat tips geven. Samen gezellig onderweg en socializen, dat is de Ride-Out van Moto Hengelo.

Aangekomen bij deze motorzaak aan de Enschedese straat 210 kun je jouw motor goed zichtbaar aan de straat, op de stoep of aan de achterzijde parkeren. Je kunt lekker even rondkijken wat er nog meer voor moois staat en natuurlijk kennis maken met andere motorrijders om alvast in de stemming te komen.

Je kunt rijden met je eigen groep, je aansluiten bij een andere groep, maakt zelf ter plaatse een groepje of rijdt mee met een rustig groepje of juist een wat snellere groep.

Als je jezelf aangemeld hebt via de website Moto Hengelo evenementen, krijg je de route toegestuurd per mail. Je kunt in de winkel de route laten inladen met hulp van de voorrijders, die hebben een laptop mee en bieden deze service. De routes zijn, afhankelijk van hoe laat het donker wordt, uitgezet door onze voorrijders en kenmerken zich door bochtig, buitengebied, slingerend, rustmomenten, een stop halverwege, een historisch bouwwerk, een mooi uitzicht en een tunnel om de uitlaat te testen. 😉

Bij aankomst aan de achterzijde van Moto Hengelo, kunnen we even napraten met elkaar aan de picknick tafels. Uiteraard is er koffie, thee en chocolademelk gratis beschikbaar. Frisdrank is er ook, deze wel even afrekenen.


Onze routes worden gemaakt door een vaste groep van regionale motorliefhebbers en geschikt voor TomTom, Garmin, MRA of andere software. Rijden is op eigen risico en voor eigen rekening. Zorg dat je tank vol zit maar meestal is er een tankstation opgenomen in de route mocht je krap komen te zitten.


De bedoeling is even te ontspannen van je drukke week, te genieten van het mooie groene buitengebied, nieuwe mensen te leren kennen, kletsen en natuurlijk een goede lach bij een sterk verhaal. De routes zijn elke keer anders, worden nagereden, aangepast en gecontroleerd. Laatste aanpassingen worden gedaan en dan staat alles klaar en online.

Geen deelname kosten, gewoon even lekker motor-therapie met gelijkgestemden.

Heel veel plezier en tot ziens bij een van onze volgende Ride-Outs,


Rob, Corine, Gerrit, Bas, Frans en Olaf

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line