Yamaha dealer

Ervaar de vreugde van 'Kando' bij Moto Hengelo

Jouw Yamaha dealer

Moto Hengelo is de vertrouwde Yamaha dealer voor alles rondom motoren, kleding en accessoires.

Welkom bij Moto Hengelo, de Yamaha dealer die net zo betrouwbaar is als jouw favoriete motor! Of je nu op zoek bent naar de nieuwste Yamaha motoren, occasions, accessoires of de juiste motorkleding om de weg op te gaan, je vindt het bij Moto Hengelo.

De motorzaak voor motorliefhebbers

Waarom kiezen voor Moto Hengelo uit de verschillende Yamaha dealers? Simpel, wij zijn de motorzaak die begrijpt dat motorrijden meer is dan van punt A naar punt B gaan. Het gaat om de wind in je gezicht, het geluid van de motor, er goed uitzien en het comfortabel en veilig rijden op je motor. Kortom, genieten van elke rit die je maakt of dat nu recreatief is of professioneel, dagelijks of af en toe. Ons team bestaat uit ervaren motorrijders die gepassioneerd zijn over alles wat met motoren te maken heeft. En waar kun je dan beter terecht als motorliefhebber op zoek naar een Yamaha dealer? Uiteraard bij Moto Hengelo!

Yamaha dealer
dots
dots

Uitgebreid aanbod Yamaha motoren

Yamaha staat wereldwijd bekend om haar betrouwbaarheid, innovatie en geavanceerde technologie. Het is niet zomaar een merk, maar een levensstijl. Van beginnersmodellen tot krachtige (race)motoren, Yamaha biedt voor elk type rijder een passende keuze. Moto Hengelo is de Yamaha dealer waar je zowel nieuwe motoren als occasions zult vinden. Het aanbod varieert continu, dus wees er snel bij als jouw favoriete motor bij ons te koop is! Kies je liever voor een compleet samengestelde motor, of weet jij precies welke je wilt hebben? Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte motor als Yamaha dealer! 

Wil je graag een proefrit maken op een van deze gave motoren? Vraag een proefrit aan, kom langs en ervaar zelf hoe het is om de weg op te gaan met een Yamaha motor. 

Moto Hengelo

Kom ons ruime assortiment in Hengelo bekijken

Yamaha kleding & accessoires

Naast een groot aanbod motoren vind je bij ons ook een uitgebreid assortiment motorkleding en accessoires. Als officiële Yamaha dealer vinden wij veiligheid essentieel, maar het oog wil ook wat natuurlijk! Of je nu op zoek bent naar een goede motorhelm, comfortabele motorjassen en broeken of stevige handschoenen die passen bij jouw rijstijl, wij zijn de Yamaha dealer waar je alles vindt wat je nodig hebt om jouw rijervaring optimaal te maken. 

Maar laten we ook zeker de technische Yamaha accessoires niet vergeten. Denk aan een Quick Shifter kit, zodat je nog sneller kunt schakelen. Of heb je een nieuwe uitlaat nodig, of extra verlichting tijdens ritten in het donker? Bij Moto Hengelo geven we jou graag een goed advies en werken we alleen met hoogwaardige producten, zodat jij verzekerd bent van kwaliteit. Geen gedoe met halve, niet passende oplossingen of accessoires die niet werken zoals ze zouden moeten. Gewoon goed geregeld, dat mag je verwachten bij Moto Hengelo. 

Telefoonhouder motor
dots

Onderhoud bij jouw Yamaha dealer

Wij zijn niet alleen een Yamaha dealer waar je motoren en andere items kunt kopen, wij dragen ook zorg voor het onderhoud van jouw motor. Goed en regelmatig onderhoud zorgt immers voor een langere levensduur van jouw motor. We maken gebruik van originele onderdelen en onze ervaren monteurs onderhouden jouw motor met de grootste zorg, zodat jouw motor altijd loopt als een zonnetje. Van een kleine beurt tot een complete check-up, bij Moto Hengelo weet je zeker dat je motor in goede handen is! 

Locatie & bereikbaarheid

Onze motorzaak in Hengelo is centraal gelegen, net buiten het centrum en daardoor makkelijk bereikbaar. Parkeren is geen probleem op de diverse parkeerplekken rondom Moto Hengelo. Of je nu om de hoek woont of van verder weg komt, wij verwelkomen je graag in onze showroom. Kom langs om een rustig rond te kijken en ons assortiment uit te proberen. Ben je op zoek naar specifieke items die wij als Yamaha dealer hebben? Vraag gerust een medewerker om informatie of advies, zij helpen je graag verder en delen hun liefde voor motoren graag met jou!

Waar wacht je nog op? Lees hier meer op onze website over Yamaha of kom snel langs in onze showroom en ervaar zelf waarom wij jouw vertrouwde Yamaha dealer zijn! 

team Moto Hengelo
dots

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line