Moto Hengelo RIDE-OUT nr.2

Moto Hengelo RIDE-OUT nr.2

17.05.2024

Moto Hengelo RIDE-OUT nr.2

2e Moto Hengelo RIDE-OUT van 2024 georganiseerd op vrijdag 17 mei en voorgereden door onze voorrijders Olaf, Gerrit, Frans en Bas.
De mannen hebben de handen ineen geslagen en gaan weer een toffe avondrit voor jullie uitstippelen. De rit start bij Moto Hengelo, gaat kriskras door het Twentse land en eindigt ook weer bij Moto Hengelo alwaar je wordt opgewacht met vers gezette koffie! Het wordt een zeer gevarieerde route van zo'n 100 kilometer met zowel grotere wegen als bij de boeren over het erf. 
Je wordt bij Moto Hengelo door de crew ontvangen vanaf 18:00 uur (mag ook gerust iets later), vertrekt in groepjes van maximaal 8 rijders, met je eigen motormaatjes of individueel. De voorrijders vertrekken uiterlijk 18.45 uur! Niet vergeten te starten met een volle tank benzine!
Je ontvangt de route enkele dagen van te voren via e-mail voor eenieder die ‘m thuis in de navigatie wil laden. Ook kan de route bij aanvang van de rit worden ingeladen via onze laptop. Heb je geen navigatie of vind je het nog wel spannend in een groep als (beginnend) motorrijder? Geef dat aan op het inschrijfformulier dat t.z.t. online staat op deze plek. We gaan er vanuit dat de meeste rijders hun eigen weg vinden met hun eigen motormaten of individueel.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

line
line
line